AKİT MENÜ

Teknoloji

Casper’dan nokta atışı

Bilişimde etkin oyunculardan Casper'in üretim tesisi, Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük üretim tesislerinden biri olma özelliğini taşıyor.

Yılda 1 milyon bilgisayar üretimi kapasitesine sahip üretim tesisi, 2 adet 42 metrelik online, 2 adet offline olmak üzere 4 adet üretim bandı, Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan ve kalite kontrol testlerinde kullanılan 96’şar metre uzunluğunda iki “ısı testi hattı”, katlar arası bant sistemi, ürün kalite testlerinin yapıldığı soğuk oda bulundurma gibi özellikleriyle bilgisayar kalitesini en üst noktaya taşıyor.

CASPER VIA V4 FARKIYLA

Tüketicinin öncelik verdiği tercihlerden Casper Via V4 fiyat avantajlo olarak sunuluyor. Yeni nesil 4 çekirdek turbo işlemci 4.7 inç parlak HD ekran ile gelen telefonda 13 MP arka, 2 MP ön kamera, 16 GB Bellek ile 1800mAh değiştirilebilir pil yer alıyor. İşaretlerle hızlı arama, sesli çekim ve hareket tanıma teknolojisi cihazın farklılaştırıcı özellikleri arasında.Akıllı Bekleme özelliğinde ise ekran,baktığınız müddetçe açık kalıyor. Kafanızı çevirdiğinizde güç koruması devreye girerek ekranı karartıyor.

Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı