AKİT MENÜ

Gündem

Gezici CNN yine dümen koltuğunda!

Türkiye'yi Batı'ya esir etme amaçlı Gezi kalkışması sırasında yaptığı provokatif yayınlarla dikkat çeken CNN International, Berkin Elvan'ın ölümünü fırsata çevirerek terör estiren çapulcuların görüntülerini canlı olarak ekrana getirdi. Aynı CNN, Londra ve Hamburg'da günlerce süren eylemlerde 3 maymunu oynamıştı.

2014-03-12 13:31:42

YENİAKİT.COM.TR - Batı destekli Gezi kalkışması sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Berkin Elvan'ın ölümünü fırsata çevirmek isteyen çapulcular yurt genelinde eylemler yaptı.

Yine sokakların yangın yerine çevirildiği korsan eylemlerde protestocular barikat kurarak polise taş ve misket yağdırdı. Batı'nın kontrolünden çıkan her ülkedeki eylemleri 'büyüteçleyerek' ekranlarına taşıyan CNN International ise yine canlı yayınla küçük çaplı olayları dünya basınına servis etti. CNN, barikat kurup güvenlik güçlerine saldıran çapulcuları görmezden gelerek polis müdahalesini öne çıkardı.

Bu durum, yerel seçimlere az bir süre kala Batı ve içteki maşalarının Türkiye'yi 'şiddet yolu ile dizayn etme girişimi' olarak algılandı.

www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı