AKİT MENÜ

Gündem

Karamanoğlu cinayetini çapulcu örgüt üstlendi!

Gezi kalkışması esnasında yaralanan ve geçtiğimiz gün hastanede ölen Berkin Elvan'ın cemevindeki cenaze töreninin ardından ortalığı savaş alanına çeviren gözü dönmüş çapulcuların silahlı saldırısı sonucunda Burak Can Karamanoğlu katledilmişti. Milleti yasa boğan ölümde Gezi vandallarının parmağı olduğu belgelendi.

2014-03-13 19:32:52

YENİAKİT.COM.TR - Bugün cinayeti, Gezi kalkışmasında adından sıkça söz ettiren DHKP-C'nin üstlendiği bildirildi. Kendilerine bağlı bir siteden yapılan ve silahlı cinayetin üstlenildiği açıklamada, “Çıkan çatışmada sivil faşistlerden biri öldü ikisi de yaralandı” ifadelerine yer verildi.

Sol tandanslı terör örgütü DHKP-C'nin sitesinden yapılan hadsiz açıklamada ayrıcaBerkin Elvan’ın cenazesinden sonra barikatlar kurarak mobese kameralarının kırıldığı, AK Parti'nin seçim bürolarının tahrip edildiği ve yine AK Parti Seçim Koordinasyon Bürosu'nun yakıldığı ifade edildi. 

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN 'İYİ ÇOCUK'LARI

Gezi kalkışması sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun övgü ile bahsettiği vandalların ne tür bir gözü dönmüşlük içerisinde olduğu da bu açıklama ile gözler önüne serilmiş oldu.

www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı