AKİT MENÜ

Gündem

Cemaat ablalarından görülmemiş küstahlık

Cemaatin Ablaları da şeyhleri Fetullah Gülen’in yolunda ilerliyor. Onlar da hakaret ve beddua ediyorlar.

2014-03-15 09:18:08

This browser does not support the video element.

KORAY TAŞDEMİR/ İSTANBUL - Dini bir cemaat kisvesi altında siyasi bir hareket gibi çalışan ve iktidarı devirme derdine düşen Gülen grubunun, hükümet karşıtı propagandası akıl almaz boyutlara ulaştı. Tokat Erbaa’da, bir cemaat yurdunda öğrencilere siyasi telkinde bulunan bir ablanın ses kayıtları, öğrencilerin beyinlerinin nasıl yıkanmaya çalışıldığını da gözler önüne seriyor.

Erbaadan.com sitesinin ortaya çıkardığı ses kayıtlarında, cemaat ablası, öğrencilere Erbaa’da AK Parti’ye oy vermemelerini, AK Parti’nin karşısında güçlü olan MHP’ye oy vermelerini istiyor.

ERBAA İÇİN KARARLARINI VERMİŞLER!

Öğrencinin MHP yerine BBP’ye oy vermek istemesi üzerine çıkışan abla, “AK Parti’nin karşısında güçlü olan MHP; BBP’ye verirsen oyun boşa gider” diyor. Bir başka ses kaydında ise cemaat Ablası Afgan halkı için “Afganlar, karılarını para karşılığı satıyorlar” şeklinde konuşuyor.

Gülen cemaati Erbaa’da kimin kazanması gerektiğine karar vermiş görünüyor. İlçede kendilerine uygun bir siyasi yapının oluşması için çalışmalar yaptığı söylenen Gülen cemaatinin, cemaatçi öğretmenler başta, bütün mensuplarını bu amaçla kullandığı yönünde söylentiler ayyuka çıkmış durumda. Bu çalışmaların bir parçası olarak, cemaat yurtlarında kalan gençlere MHP’ye oy vermeleri için yaptıkları baskı ses kayıtlarına yansıdı. Erbaa’daki yurtlarında kalan kız öğrencilere, MHP’ye oy vermesi baskısı yapan cemaat ablası, kız öğrencilerin  “Madem AK Parti’ye vermiyoruz Büyük Birlik Partisi MHP’den iyi ona oy veririz” şeklindeki tercihlerine de karşı çıkılarak, azarlar gibi “BBP’ne oy vermek oyu boşa kullanmakla aynı” şeklindeki katı çıkışlarla, Erbaa’da ısrarla MHP’ye verilmesi yönünde baskı yapıyor.

 “YETER Kİ SON AK PARTİLİ ÖLSÜN”

Cemaat ablası ses kaydının hemen girişinde, baskı ve telkinlerine direndiğini hissettiği, öğrenciye karşı üslubunu sertleştiriyor. Abla, genç öğrencinin, kendi yönlendirdiği siyasi bir partiye oy vermeyeceğini anlayınca, genç kızı AK Partili olmakla suçlamaya kalkışıyor. Kaydın son saniyelerinde ablanın “Yeter ki son AK Partili ölsün” sözleri de dikkatlerden kaçmıyor.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı