AKİT MENÜ

Teknoloji

Facebook'tan Whatsapp'a mesaj gönderilir mi?

Facebook’tan Whatsapp'a Instagram’a mesaj atabilir miyim? Facebook kullanıcıları Whatsapp'a mesaj atıp atamayacaklarını merak ediyor. Bu konu hakkında geçtiğimiz yıl Mark Zuckerberg bir açıklama yapmıştı. Birçok kişi, “Facebook'tan Whatsapp'a mesaj gönderme özelliği açıldı mı?” , “Facebook'tan Whatsapp'a mesaj atılır mı?” konularını araştırıyor.

Facebook ve Whatsapp en çok kullanılan platformlar arasında yer alıyor. Milyonlarca kişi Facebook'tan Whatsapp'a mesaj gönderilip gönderilmeyeceğini araştırıyor. Facebook CEO’su Mark Zuckerberg 2019 yılında yaptığı bir açıklamada Facebook, , Instagram ve WhatsApp'ın entegre olacağını açıklamıştı.

Facebook'tan Whatsapp'a mesaj gönderilir mi?

Sosyal paylaşım platformlarını kullanan kişiler ayrı uygulamaların birbirleriyle nasıl bir bağlantı kurabileceğini merak ediyor. WhatsApp kullanıcılarının uzan zamandır beklediği haber geldi. Android Police'te yer alan habere göre; WhatsApp ve Facebook Messenger için çapraz sohbet desteği özelliği için çalışmalara başladı.

Bu özellik sayesinde WhatsApp ile Facebook Messenger arasında sohbet özelliği olacak. Facebook Messenger kullanan bir kişi hızlıca başka bir WhatsApp kullanıcısı ile iletişim kurabilecek.

Yorumlara Git

Mehmet Şimşek yıl sonu enflasyon hedefini açıkladı

Kaçak Rus okulları mühürlendi! Flaş gelişme!

Formadaki unvan dikkat çekti! Hacıosmanoğlu, Başkan Erdoğan’ın huzurunda…

Trakya’da doğalgaz keşfeden Transatlantic süre uzatma aldı!

Hizbullah lideri Netanyahu’ya meydan okudu: Çok büyük karşılık vereceğiz!