AKİT MENÜ

Teknoloji

Apple, o hatayı düzeltiyor

Mac bilgisayarlar için çıkmış olan OS X El Capitan güncellemesinde, Safari üzerindeki kullanıcıları rahatsız eden Twitter hatası sonunda düzeltiliyor.

2016-02-12 10:17:50

Mac için OS X El Capitan, ilk çıktığı günden beri bir sürü yeniliği ve görsel geliştirmeleri kullanıcılarına sunuyordu. Ancak bununla beraber bir takım hatalar da gelmişti. Daha sonra gelen işletim sistemi güncellemeleriyle hatalar ayıklandı ve yeni emojiler bile eklendi. Bugüne kadar çözülmemiş bir sorun olan, Safari kullanırken Twitter linklerinin sorunun açılması, Apple tarafından artık çözülüyor.

SON OS X EL CAPİTAN GÜNCELLEMESİ İLE ÇÖZÜM

“t.co” şeklinde kısaltılmış olan Twitter linkleri, Mac kullanırken, Safari’de açılmak istendiğinde, boş sayfa veya hatalı sayfa olarak açılıyordu. Görünüşe göre OS X El Capitan son sürümü 10.11.4 ile birlikte, bu sorun çözülüyor. İlk olarak MacRumors tarafından ortaya çıkarılan bu hata, hemen onaylanmıştı.

OS X El Capitan 10.11.4, halka açık beta olarak yayımlanmış durumda. Yani Apple ID ile beta programına kayıtlı kullanıcılar, bu güncellemeyi indirebiliyor ve kullanabiliyor. Sürümün bitmiş halinin yayımlanması için ise tahmini bekleme süresi bir ay olarak düşünülüyor.

 

(shiftdelete)

 

Yorumlara Git

Tarihi Memduh Paşa Yalısı'nda neler olmuş neler! 115 milyon TL ve altınlar nerede?

Dört gözle bakın kimleri bekliyor! Skandal iddia ortalığı ayağa kaldıracak! Ego'ların savaşı başladı mı?

Yaşı: 10 suçu: Filistin bayrağı taşımak! Alman polisinden utanç verici kovalama

Türkiye'den ABD'ye bomba talep! İki sayfalık listede bakın neler var

Boş yapma Nasrallah! Kurusıkı tehditleriniz artık kimseyi korkutmuyor