AKİT MENÜ

Teknoloji

Instagram'da yeni video dönemi

Sosyal medya devlerinden birisi olan Instagram bugün yeni özelliğini duyurdu. Instagram'da artık videoların izlenme sayısını görebileceğiz.

2016-02-12 10:23:43

400 milyondan fazla kullanıcısı olan Instagram’da artık Facebook’taki gibi videoların izlenme sayılarını görebileceğiz. Bütün videolarda yer alacak olan özellik sayesinde videonun ne kadar popüler olduğunu görmek gayet basitleşecek. Normalde beğeni sayısının yazdığı kısımda izlenme sayısı gösterilecek.

Instragram, beğenilerin yerini izlenme sayılarının almasını ise videonun ne kadar popüler olduğunu daha iyi anlamak adına yaptığını söyledi. Instragram’ın resmi blog yazısında söylenene göre insanlar artık Instagram’da geçirdikleri zamanın %40’ını videolara ayırıyor.

Yeni özellik Instagram kullanıcılarının sadece belirli bir kısmına hitap ediyor. Normal kullanıcılar için videoların izlenme sayısı çok bir şey ifade etmese de ünlüler için gayet önemli bir olay. 5 milyon takipçisi olan Zach King ve videolarını binlerce kişinin izlediği Rachel Ryle gibi ünlülerin takipçilerinin hangi içerikleri daha çok sevdiğini takip etmesine yardımcı oluyor.

Instagram’ın yeni özelliği şimdiden dağıtılmaya başlandı. Gelecek haftalarda bütün kullanıcıların bu özelliğe erişimi sağlanacak. Instagram ve Vine gibi sosyal medyalar arasındaki rekabet giderek artıyor.

 

(shiftdelete)

Yorumlara Git

Narin Güran cinayeti soruşturmasında flaş gelişme! Tavşantepe Köyü’nde ortalık ayağa kalktı

İki kat eleştiri! Zam yapılırsa şaşırmayız: O yıldız gündem oldu: Maça damga vurdu...

Benfica'da oynayan Kerem ve Orkun'un 'helal kesim' hassasiyeti

Tarihi Memduh Paşa Yalısı'nda neler olmuş neler! 115 milyon TL ve altınlar nerede?

Dört gözle bakın kimleri bekliyor! Skandal iddia ortalığı ayağa kaldıracak! Ego'ların savaşı başladı mı?