AKİT MENÜ

Ekonomi

Evdema Ümraniye’de

İstanbul’un en eski firmalarından olan Evdema, inşaat sektörünün adeta çimentosu olmaya devam ediyor. Mağaza zincirlerine bir yenisini daha ekleyen Evdema 7’nci şubesini Ümraniye’de görkemli bir törenle açtı.

2014-03-16 01:26:20

EKONOMİ SERVİSİ -  Ev kurmak isteyen aileler artık tek çatı altında 5 bin metrekare alana sahip 6 katlı mağazaya gelerek her eşyayı bu merkezden kolayca temin edebilecek. Açılışı; İstanbul AK Parti Milletvekili Metin Külünk, AK Parti MKYK üyesi Ömer Bolat, Eczacıbaşı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve Eski Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir birlikte yaptı.

KÜLÜNK: EKONOMİ BÜYÜYOR

Açılışta konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “Açılışın verdiği mesaj ortada; Siyasal istikrar ve ekonomik istikrar sürüyor. İş dünyasının hükümete olan güveni tam ve yatırımlar görüldüğü üzere hızla devam ediyor. Bu anlamda Türkiye ekonomisi büyümeye devam edecektir” dedi.  Evdema Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik, 42 yılı aşan tecrübesiyle ve aile şirketi olmanın vermiş olduğu rahatlıkla emin adımlarla sektörde büyümeye devam edeceklerini söyledi.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı