AKİT MENÜ

Gündem

Erdoğan İzmir'de: Türkiye'nin yarını molotofla, taşla değil; tabletle, kalemle, kitapla yazılır.

Türkiye kutuplaşmaların ülkesi olmamalı, ayrışmaların, çatışmaların ülkesi olmamalı. İstiyoruz ki herkes bir adım atsın. İmtiyazlarından vazgeçsin, kimse kimseyi ötelemesin, horlamasın, aşağılamasın...

2014-03-16 18:48:43

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin düzenlediği İzmir mitinginde muhteşem bir kitleye hitaben konuşuyor. Başbakanı dinlemek için toplanan insanların sayısı, CHP'nin kalesi olarak bilinen İzmir'de de yerel seçimlerin galibinin Ak Parti olacağı kanaatini gözlendirir nitelikte.
Başbakan'ın İzmir'de yaptığı konuşmanın satırbaşları şöyle:
Kurtuluşun şehri İzmir bugün yine tarih yazıyor. Yeniden istiklal savaşı veriyorsun İzmir. Bu kalabalık bana Menderes ve Bayar'ın İzmir'e gelişini hatırlatıyor. Menderes, bu büyük milletin muhabbeti içerisinde kurşun bize işlemez diyerek yola çıkıyor ve Türkiye'nin Başbakanı oluyor.

27 Mayıs darbesinin arkasında kim vardı CHP, bundan sonraki darbelerin arkasında da CHP vardı.
CHP; çöp, kirlilik, ve yolsuzluk demektir.
Aydınlık Türkiye'nin yarını molotofla, taşla kurulamaz; tabletle, kalemle, kitapla yazılır.
Kılıçdaroğlu Hakkari'de miting yapmaya kalktı Türk bayrağı dalgalandıramadı ama ben gittim buradaki manzaradan farksızdı.
Türk bayrağını Kızılay Meydanı'nda yakanlarla berabersin sen Kılıçdaroğlu, benim polisime küfür edenler senin milletvekilindir.
Size bu gecekondular, bu kanalizasyonlar yakışıyor mu. Binali kardeşim 1414 proje ile karşınıza çıktı.
Türkiye ayrışmaların ve kutuplaşmaların ülkesi olmasın
76 milyon aynı ortak hedefe koşsun.
Mustafa Kemal, Cumhuriyeti kurmadan TBMM'yi açtı herşeyi Meclis belirlendi bugün de böyle olacak.
Çok enteresan, işte bu gece yarısı bu meydana yine birileri gelmiş. Taksim'deki gezicilerin devamı durumunda olan birileri gelmiş. Buraları ateşe vermişler. Bu CHP zihniyeti yıkımdır, bu CHP zihniyeti ateştir, bu CHP zihniyeti ortalığı karıştırmaktır. Bunların bu ülkede dikili ağacı yok.


Gittiğimiz illerde hiç kimse taşkınlık yapmıyor, onunla iftihar ediyorum. CHP'nin gençliğine bak, elinde molotof, taş, sopa, ortalığı terörize edenlerle beraber, öyle dolaşıyorlar. Bakıyorsun MHP gençliğine aynı. Ama AK Parti gençliğine bakıyorsun, elinde tablet bilgisayar, kalem, kitap. İşte bizim gençliğimiz bu, aydınlık yarınların Türkiyesi'ni biz böyle kuracağız.
81 vilayet 'Benim irademe, benim partime, benim hükümetime dokunma' diyor. 'Bu hükümeti iş başına ben getirdim, ben ne zaman istersem o zaman indiririm' diyor.
Türkiye kutuplaşmaların ülkesi olmamalı, ayrışmaların, çatışmaların ülkesi olmamalı. İstiyoruz ki herkes bir adım atsın. İmtiyazlarından vazgeçsin, kimse kimseyi ötelemesin, horlamasın, aşağılamasın istiyoruz. Biz bunu istiyoruz ama karşımızdakilerden de bunu bekliyoruz. 77 milyon aynı bayrak altında aynı ortak geleceğe yürüsün. Bunu sağlamak için çalışıyoruz.


AA

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı