AKİT MENÜ

Teknoloji

Lumia 1320 için 5 neden

Nokia Lumia 1320’nin büyük ekranında videoların, oyunların ve uygulamaların farkı çıkıyor; bu cihaz 6 inçlik 720p HD ekranı, 4G LTE bağlantısı ve renkli tasarımıyla dikkat çekiyor.

Fotoğraflarınızı hikayelere dönüştürün: Çektiğiniz tüm fotoğraf ve videoları , tarih ve çekim yerine göre düzenleyip farkli başlık ve notlar ekleyerek hikaye haline  getirebilirsiniz

Büyük ekranda eğlence keyfi: Renkli tasarımı, 720p HD özelliğine sahip büyük ekranı ile Nokia Lumia 1320, en  oyunları, videoları ya da HERE LiveSight gibi uygulamaları ile kullanıma sunuyor.

Her yerde iş, her yerde özgürlük: 1320, Microsoft Office ve Microsoft Exchange, Office 365 ve Lync gibi  uygulamaların yanı sıra güvenli internet için Internet Explorer ve bağlantı için internet paylaşımı  içeren, uygun fiyatlı  telefon.

Artık hiçbir şey kaybolmuyor: SkyDrive ile fotoğraflarınızı, videolarınızı ve ofis belgelerinizi dilediğiniz her yerde kullanabiliyorsunuz. Geniş 7GB ücretsiz depolama alanı ve otomatik senkronizasyonla içerik kaybetme endişesi hiç taşımazsınız.

Mobil cihazda oyun başka: Mobil oyun severlerin gözdesi ve Nokia Lumia serisinin zelliklerinden Xbox da Nokia Lumia 1320’nin büyük ekranında daha iddialı. 1320’nin uzun pil ömrü, eğlence keyfini kesintisiz sürdürmeyi sağlıyor

Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı