AKİT MENÜ

Eğitim

E okul şifresi nasıl alınır?

E okul şifresi al | Öğretmenler ve idareciler e okul sistemine 9 haneli bir şifreyle giriş yapabiliyor. Şifresini unutanlar ise yeni şifresi nasıl nereden almaları gerektiğini araştırıyor. Pek çok kişi “E okul idareci şifremi unuttum” , “E okul şifresi al” , “E okul şifresi değiştirme” , “E okul şifresi yeniden oluştur”, “Şifremi unuttum yeni şifre al e okul” konularını araştırıyor.

E okul sistemi hem veliler hem de idareciler için son derece önemli. Sisteme veliler ve öğrenciler şifreyle giriş yapmıyor. Veli girişi; öğrenci TC kimlik numarası ve öğrenci okul numarasıyla yapılıyor. İdareci ve öğretmenler ise sisteme şifre ile giriş yapıyor. Peki, e okul şifresi nasıl alınır?

E okul şifresi nasıl alınır?

E okul sistemine velilerin şifreyle girmesine gerek yok. İdareciler ve öğretmenler ise sisteme şifreyle giriş yapmak durumunda. Ancak idareciler ve öğretmenler sisteme 9 haneli bir şifreyle giriş yapmak durumunda. Sistemi kullanacak olan öğretmen veya idareci için Milli Eğitim Bakanlığı e-okul şifresini ilk olarak 9 karakterden oluşan bir şifre göndermektedir. E-okul sistemini ilk defa kullanacak olan yönetici ve öğretmenler için şifre (T.C. Kimlik Numarasının ilk 3 rakamı) + (.) + (T.C. Kimlik Numarasının ikinci 3 rakamı) + (.) + (isminin baş harfi) olarak verilmektedir. MEB yöneticilerin kullanıcı adını da ilk olarak T.C. kimlik numarasının ilk 6 rakamını belirlemektedir.

E OKUL ŞİFRENİZİ UNUTTUYSANIZ YENİ ŞİFRE OLUŞTURMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

İlişkili haber:

E okul okul tercihi

İlişkili haber:

E okul vbs okul sorgulama

Yorumlara Git

"Petrol yok" diye üzeri betonla kapatılan kuyuyla ilgili flaş karar! 14 Mart itibariyle...

Promosyon ödemeleri bugün başlıyor! Hangi banka ne kadar promosyon ödeyecek?

CHP Toroslar’da aday göstermişti: Abdurrahman Yıldız terörist Öcalan’ın akrabası çıktı!

Yeniden Refah Partisi'nden seçimlere saatler kala Türkiye'yi ayağa kaldıracak CHP açıklaması

Kandil İttifakı bir kez daha deşifre oldu! Samimi pozlar ittifakı ele verdi