AKİT MENÜ

Teknoloji

Meizu Pro 5 Mini iddialı geliyor

Ülkemizde de yer alan Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, Pro 5 Mini modeliyle yeniden gündemde. Üst seviye teknik özellikleriyle dikkat çeken Meizu Pro 5 Mini, oldukça iddialı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, Pro 5 modeliyle teknoloji tutkunlarının gönüllerini kazanmıştı. Bir süre önce gündemde kendisine yer edinen Meizu Pro 5 Mini, sızdırılan görsel ile yeniden gündemimizde.

MEİZU PRO 5 MİNİ ÖZELLİKLERİ İLE İDDİALI GELİYOR!

Bir süredir ortalıkta görünmeyen Meizu Pro 5 Mini, sızdırılan görseli ile yeniden konuşulmaya başlandı.

Full HD çözünürlüklü 4.7 inç AMOLED ekran büyüklüğü ile Sony Xperia Z5 Compact modeline oldukça güçlü bir rakip olacak olan Meizu Pro 5 Mini, donanım tarafında oldukça iddialı.

MediaTek’in üst seviye işlemcisi on çekirdekli Helio X20 işlemcisinden gücünü alacak olan Meizu Pro 5 Mini, 3 GB RAM ve 3050 mAh bataryaya sahip olacak.

Android 5.1.1 Lollipop ile çalışacağı iddia edilen Meizu Pro 5 Mini, çift LED flaş ile desteklenmiş 20.7 Megapiksel kameraya sahip olacak.

Modelin ön tarafında ise 5 Megapiksel kameranın kullanılacağı Meizu Pro 5 Mini, tıpkı Meizu Pro 5 modelinde olduğu gibi home butonuna yerleşik olarak parmak izi sensörüne sahip olacak.

Nisan ayında resmiyet kazanması beklenilen Meizu Pro 5 Mini modelinin, 32 GB olan versiyonun 315 dolar ve 64 GB olan versiyonunun ise 395 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacağı iddia ediliyor.

 

(shiftdelete)

Yorumlara Git

‘Dip dalga geliyor’ diyen algıcılara duyurulur! İşte gençlerin en beğendiği siyasetçi

ilk defa analiz edildi Tarihi Ay görevinden gelen örnekler olacak!

Cani evlat! Kayıp ihbarında bulunduğu babasını öldürüp, 4 parçaya ayırdı

Bulgaristan’a 114 milyon dolarlık Javelin Füzesi onayı!

Galatasaray’ın İlginç keşifi bir anda gündem oldu! Ve Kadıköy’de Fenerbahçe çöktü…