AKİT MENÜ

Gündem

'Bu münafığa dikkatli ol fakat zamanı gelince açıkla'

Bediüzzaman Said Nursi'nin yaşayan talebelerinden Muhammed Sait Nasır, Bediüzzaman'ın vefatından 20 gün önce görüştüğünü, Said Nursi'nin kendisine "Said, bu münafıka(Fetullah Gülen) dikkatli ol fakat zamanı gelince açıkla" dediğini söyledi.

2014-03-27 18:45:28

This browser does not support the video element.

Muhammed Sait Nasır, 86 yaşında Bediüzzaman Said Nursi'nin yaşayan talebelerinden biri. A Haber'in Fetullah Gülen ile ilgili sorularını yanıtlayan Nasır, Gülen'in ırkçılık maskesi altında dershaneler açtığını, asıl amacının Türkiye'de ihtilal yapmak olduğunu ileri sürdü.

"Gezi Parkı'ndan sonra duruma hakim olacağını anladı" diyen Nasır, "Ondan sonra ikinci darbeyi yaptı. Eğer Tayyip Erdoğan, Allah'In himayesinde olmasaydı kurtulamayacaktı. Şehit edilecekti ve Türkiye bir daha 1924'lere dönecekti" açıklamasında bulundu.

Nasır; her fırsatta Bediüzzaman'ın talebesi olduğunu söyleyen Gülen'in aslında Bediüzzaman'la hiç görüşmediğini hatta cenaze törenine bile katılmadığını ileri sürdü.

Bediüzzaman'ın vefatından 20 gün önce görüşen Nasır, Said Nursi'nin kendisine "Said, bu münafıka dikkatli ol fakat zamanı gelince açıkla" dediğini söyledi.

"GÜLEN'İN 4 BÜYÜK DÜŞMANI VAR"

Muhammed Sait Nasır, Gülen'in 4 büyük düşmanı olduğunu belirtti.

1- ALLAH

2- Hz. Muhammed (SAV)

3- Bediüzzaman

4- Recep Tayyip Erdoğan

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı