AKİT MENÜ

Teknoloji

Bölge distribütörlükleri ile büyüyor

Cep telefonlarına ve elektronik cihazlara, garanti kapsamı dışında kalan; hırsızlık, kapkaç, düşme, kırılma, sıvı teması gibi durumlara karşı güvence hizmet paketi sunan Cepkask, yıllık 4 milyon kişiye hizmet verme hedefini gerçekleştirmek için bayii ağını genişletmek amacıyla bölge distribütörlükleri vermeye başladığını açıkladı.

2016-03-03 13:50:25

Cep telefonlarına ve elektronik cihazlara, garanti kapsamı dışında kalan; hırsızlık, kapkaç, düşme, kırılma, sıvı teması gibi durumlara karşı güvence hizmet paketi sunan Cepkask, yıllık 4 milyon kişiye hizmet verme hedefini gerçekleştirmek için bayii ağını genişletmek amacıyla bölge distribütörlükleri vermeye başladığını açıkladı. Bayilerine sundukları yüksek karlılık oranı ile ortalamanın üzerinde kazanç fırsatı sunan Cepkask, bölge distribütörlükleri vasıtasıyla tüm Türkiye genelinde etkin olmak amacında.

Cep telefonlarına yönelik sunduğu güvence hizmet paketiyle, sektörde bir ilki gerçekleştiren Cepkask firması, bayilik ağını hızla büyütmek üzere, bölge distribütörlükleri oluşturmaya başladı. Geçtiğimiz yıl iki milyonun üzerinde cep telefonu ve elektronik cihaz kullanıcısına hizmet veren Cepkask A. Ş.’nin Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, 2016 yılında pazarda büyüme yaşanacağını belirterek, hedeflerinin 4 milyon cep telefonu kullanıcısına hizmet vermek olduğunu söyledi.

“10 KULLANICIDAN 4 ‘Ü CEPKASK SORUYOR “

Bayi kanalı ve e-ticaret sitesi ile hizmet satışında bulunduklarını belirten Gülgeç; bayilerden ve dağıtım kanallarından gelen geri bildirimlere göre 10 kullanıcıdan en az 4’ünün, bir cep telefonu satın alırken Cepkask hizmet paketi sormasının büyüme ve marka bilinirliklerinin geldiği noktayı gösteren güzel bir gelişme olduğunu belirtti. Türkiye’nin her bölgesindeki cep telefonu kullanıcısına ulaşmak istediklerini belirten Tayfun Gülgeç şöyle konuştu: ‘İzmir bölge temsilciliği ve Kıbrıs ortaklığından sonra Cepkask müşterilerinin taleplerini değerlendirdik. Yönetim kararı alarak, özellikle; Orta Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde distribütörlükler oluşturma kararı aldık. Gelen işbirliği taleplerini değerlendirmeyi sürdürüyoruz. Sektörde ilkleri başlatan ve 12 yıldır sürdüren bir marka olarak hem cep telefonu kullanıcılarının, hem de bayilerin yüzünü güldürüyoruz’ dedi.

Tayfun Gülgeç, 12 yıldır her sene büyüyerek, bayilerine büyük kazanç sağladıklarını, verecekleri bölge distribütörlükleri ile satış yapan firmalara yeni bir inovasyon ve iş hacmi yaratacaklarını söyledi. Gülgeç, Anadolu’nun farklı bölgelerindeki cep telefonu bayilerinin büyük metropollerde ki benzerleri gibi Cepkask hizmet paketi satarak ek kazanç sağlayabileceğini, cep telefonu satın alan bölge halkının ise akıllı telefonlarının başına gelebilecek kullanıcı hatalarına yönelik güvence hizmet almanın farkını yaşayabileceklerini sözlerine ekledi. Tayfun Gülgeç, yaygın Cepkask bayi ağına sahip Marmara ve Ege bölgesi haricindeki diğer bölgelerde de hali hazırda cep telefonu veya aksesuarı satışını yapan, yatırım yapabilme gücüne sahip dağıtıcı adaylarının değerlendirildiğini belirtti. Ayrıca en yoğun çok talep aldıkları Ankara, Samsun, Trabzon, Kayseri, Malatya, Konya, Adana, Antalya, Urfa ve Van gibi illerde faaliyette bulunan bayi ve dağıtıcılar ile görüştüklerini dile getirdi.

CEPKASK /TEKNOKASK HAKKINDA

Cepkask İleri Teknoloji Ürünleri San. Tic. A.Ş 2004 yılında Cepkask markası altında Cep Telefonları için Cepkask Cep Telefonu Hizmet Paketi’ni piyasaya sürdü.Cepkask Cep Telefonu Hizmet Paketinde, Gasp, Kapkaç ve Hırsızlıkların yanında Çarpma, Düşme, Kırılma, Sıvı teması, Kavrulma, Yüksek voltaj gibi kısmi onarım gerektiren arızların giderilmesi, danışmanlık, teknik destek, hukuki danışmanlık, lojistik, callcenter teknik servis gibi hizmetler bir bütün olarak sunulmaktadır.

Cepkask’ın cep telefonu pazarında kısa zamanda başarı sağlaması ve Gsm sektöründe kendine saygın, güvenilir bir yer edinerek yıllık hedeflerini aşması, şirketin ürün gamını genişletme kararını gündeme getirmiştir.

Ürünlerde çeşitlilik

Yapılan araştırmalar neticesinde hizmet paketlerine en çok ihtiyaç duyulacak ürün grupları belirlenmiş ve Ocak 2007 itibariyle Notebook, Tv, Fotoğraf makinesi, Video kamera, Masaüstü pc gibi elektronik cihazlar için “Teknokask Elektronik Cihaz Hizmet Paketi” hayata geçirilmiştir.

Dünya devleri ile işbirliği

Teknokask Elektronik Cihaz Hizmet Paketi’nin piyasaya perakende olarak sunulmasıyla eş zamanlı olarak, Türkiye’nin Notebook pazar lideri olan HP Türkiye, Sony Eurasia, Samsung Türkiye, Asus Türkiye, Canon Türkiye, General Mobile Türkiye ile yapılan işbirlikleri neticesinde, markalara ait ürünler Teknokask Hizmet Paketleri ile beraber bundle edilerek kullanıcıya sunulmaya başlamıştır.

Güçlü iş ortaklıkları

Cepkask ve Teknokask’ın dağıtımını, ülkemizin saygın teknolojik ürün dağıtıcıları Arena Bilgisayar, Exa Elektronik, Deep Teknoloji ve Platform Dağıtım yürütürken, sigorta teminatı Ege Sigorta A.Ş tarafından verilmektedir.
www.cepkask.com.tr

 

Yeni Akit İsa ÖZGÜLLER-İSTANBUL

Yorumlara Git

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TURKEN Foundation'ı ziyaret etti

New York'un Times Meydanı'ndaki dijital panolarda Türkiye'ye yatırım mesajı yayımlandı