AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

‘Baba Candır’da bir bakan

TRT ekranlarında yayınlanan “Baba Candır” dizisinde rol alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’ndan, “aile dostu ekran” çağrısı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, “aile ve çocuk dostu” ekrana dikkat çekmek için TRT’de yayınlanan “Baba Candır” dizisinde rol aldı. Ramazanoğlu, dizide aile, kadın, çocuk, engelli, yaşlılara yönelik hizmet sunan ALO 183 sosyal destek hattı ile ilgili bilgi verdi. Ramazanoğlu, dizinin bir sahnesinde de koruyucu bir aileye teşekkür ederek, koruyucu aile olmanın önemine dikkat çekti.

Dizide rol almasıyla ilgili konuşan Ramazanoğlu, şu çağrıda bulundu: “İçerisinde şiddet olmayacak, insanlık dışı şiddeti öğretecek sahneler olmayacak. İnsanlık vahşetinin sergilendiği görüntüler olmayacak. Bizim değerlerimize, iyiliklerimize vurgu yapan, ileriye doğru vizyon oluşturan, mesaj veren, aynı zamanda geçmişteki kültürel değerlerimizi günümüze taşıyan filmler olmasını istiyoruz. Hem yönetmenlerimiz hem dizi yapımcılarımız hem de bu işle uğraşan sanatçılarımıza sesleniyorum, iyi şeyler üretelim.”

 

Yorumlara Git

Tarih belli oldu! Para kuleleri davasında sıcak gelişme

Çirkin iftiraya cevap gecikmedi! Daha ne kadar yerin dibine batacaksın Fatih Altaylı

S-400'e filan gerek kalmayacak! Türkiye füzenin kralını yaptı: Toplam 34 ülkeyi menziline alacak

Günlerdir merak ediliyordu: Narin soruşturmasında ısırık raporu sonuçlandı!

Böylesi ancak CHP’de olur! En başarısız iki başkandan cumhurbaşkanı adaylığı kavgası