AKİT MENÜ

Gündem

TIR’lar yine kazaya yol açtı: 4 ölü

Akçaabat ilçesinde hasta taşıyan ambulans ile TIR’ın çarpışması sonucu hasta yakını öldü, 4 kişi yaralandı.

2014-03-30 04:49:03

YOZGAT-TRABZON - Yozgat’ın Çekerek ilçesinde, Mustafa Aksoy (46) idaresindeki 66 DU 478 plakalı otomobil, Sorgun-Çekerek karayolu Gökdere köyü yakınlarında Himmet Yüksel yönetimindeki 55 FG 362 plakalı TIR’la çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü ile Hüseyin Aksoy (75) ve 1 yaşındaki Büşra Aşığ olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Yaşar (29) ve Perihan Aksoy (20) ile Rabia Aşığ (2) Çekerek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

AMBULANS İLE TIR ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde evde kalp krizi geçiren Turgut Demirci’yi (60) Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götüren Hamza Çilingir’in kullandığı 61 VL 771 plakalı ambulans ile Köksal Çakıroğlu idaresindeki 61 K 10223 plakalı TIR, Söğütlü Beldesi Adnan Kahveci Bulvarı’nda çarpıştı.

Kazada, hasta yakını Ali Demirci (60) olay yerinde hayatını kaybetti. Ambulans sürücüsü Hamza Çilingir, sağlık personelleri Arzu Koç ve Ercan Konuk ile hasta Turgut Demirci yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Arzu Koç’un 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı