AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Diriliş Ertuğrul fark attı!

Çarşamba akşamları birbirinden iddialı yapımların yarıştığı reytinglerde Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan 48. son bölümü en çok izlenen programı oldu. Rayting yarışmasında rakiplerine fark atan Diriliş Ertuğrul 48. son bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 49. yeni bölüm fragmanı ise izleyiciyle buluştu...

TRT 1'in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul 48. son bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Çarşamba akşamı son bölümü ile ekrana gelen dizide heyecan doruktaydı. Noyan idamdan kurtuldu. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi heyecanlandıran sahneleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Son bölümünde neler oldu? Tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 48. son bölümünde İki devlet arasında yapılan anlaşma gereği Noyan’ın serbest kalacak olması devletle Kayı ve Dodurga obalarını karşı karşıya getirmiştir. Oba beyleri sonuç ne olursa olsun Noyan’ın idam edilmesi gerektiğini düşünürler. Ancak Saadettin Köpek, her iki obanın beyleriyle konuşarak onları, Noyan’ın idam edilmemesi için ikna etmiştir. Noyan idamdan kurtulmuş, Saadettin Köpek tarafından götürülmüştür.

Noyan’ın idam edilmemesi, obada büyük bir hayal kırıklığı yaratırken, Saadettin Köpek, bir yandan Noyan’ı idamdan kurtarırken, diğer yandan Tangut’la başka planlar yapmıştır. Ertuğrul’un gördüğü rüya onu çok etkilemiştir. Yaptıkları uzun yolculuktan sonra obaya geri dönmek için yola çıkan Ertuğrul ve alpları, izleyenlerin meraklarını daha da arttırırken, obaya döndüklerinde yaşanacaklar şimdiden merak konusu olmayı başardı.Sungur Tekin, Noyan’ı öldürebilecek midir?

Noyan ve Tangut arasında neler yaşanacaktır? Kayılar’ın geleceğini etkileyecek olan görevi, Ertuğrul’a veren kişi kimdir? Ertuğrul’a verilen yeni görev ne olacaktır? Hayme Ana, Goncagül’ü sorgulayıp bir bilgiye ulaşabilecek midir? Ertuğrul obaya döndüğünde yaşananlara tepkisi ne olacaktır? Ertuğrul, kimin ölüm haberiyle yıkılır? Saadettin Köpek, Ertuğrul karşılaşmasında neler konuşulur? Selcan bildiklerini kendisine söylediğinde, Korkut’ Beyin tepkisi ne olacaktır? Ertuğrul ile Gümüştekin’in arasındaki tartışmanın sonucu obaya nasıl yansıyacaktır? Tüm bu soruların cevapları Diriliş “Ertuğrul”un 48. bölümünde yanıt buldu.

 

Yorumlara Git

"Türkiye'ye İHA karşılığında buğday veriyorlar" iddiasıyla ilgili açıklama: Kasıtlı bir girişim

İşgal başladı: Hava taarruz birlikleri sınırı geçti!

Tarih belli oldu! Para kuleleri davasında sıcak gelişme

Çirkin iftiraya cevap gecikmedi! Daha ne kadar yerin dibine batacaksın Fatih Altaylı

S-400'e filan gerek kalmayacak! Türkiye füzenin kralını yaptı: Toplam 34 ülkeyi menziline alacak