AKİT MENÜ

Gündem

Bu seçimde kimi seçeceğiz? İşte cevabı...

Bugün seçim günü. Milyonlarca kişi sandık başına gidip oy verecek. Peki biz kimi seçeceğiz? Seçtiğimiz adaylarda hangi kriterleri aramalıyız? Akit yazarı Faruk Köse bugünkü yazısında "kimi seçeceğiz" sorusunun cevabını İslami çerçevede değerlendirdi..

2014-03-30 16:52:52

Peki, biz ne yapacağız? Ne yönde oy kullanacağız? Kimi seçeceğiz? Gerçekten seçtiğimizi sanarak kendimizde bir güç mü vehmedeceğiz, yoksa seçmediğimizin, seçilmişler arasından tercih yapmaktan öte bir fonksiyonumuzun olmadığının farkına vararak, “al sandığını başına çal” mı diyeceğiz? E, o zaman nasıl olacak da olacak?

...

Müslüman olarak, “bizden olan”ı, bizim gibi inanıp düşüneni, “İslam dışı mihraklar”la müslümanlar aleyhine “işbirliği” ya da “iş ortaklığı” yapmayanı seçeceğiz.

“Ezik olmayan”ı, “onurlu duran”ı, “başımızı dik tutan”ı seçeceğiz.

“Tağut”u değil “Allah’a itaat eden”i, “dinsiz”i değil “dindar”ı, “imansız”ı değil “imanlı”yı, “müşrik”i değil “tevhid ehli”ni, “kâfir”i değil “müslüman”ı, “Laik”i değil “Şeriat’tan yana olan”ı, başka bir “İslam dışı ideoloji veya yol-yordam sahibi olmayan”ı ya da “bunlara hizmet etmeyen”i seçeceğiz.

...

                   FARUK KÖSE'NİN BUGÜNKÜ YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ 


Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı