AKİT MENÜ

Ekonomi

‘Hedefler için birlikte hareket etmeliyiz’

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, hükümetin ortaya koyduğu enflasyon, cari açık ve ihracat hedefinin tutturulması için herkesin birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi.

2013-01-28 20:54:08

ADIYAMAN- Olpak, Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen MÜSİAD Adıyaman Şubesi 2. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, MÜSİAD’ın görüşlerini “ortak aklın ürünü” olarak ortaya koyduğunu belirtti.
Hükümetin 2023 yılı için koyduğu büyüme hedeflerinin yakalanması için bütün kurumların bir bütünlük içinde çalışması gerektiğine dikkati çeken Olpak, “Hükümetin ortaya koyduğu enflasyon, cari açık ve ihracat hedefinin tutturulması için herkesin birliktelik içerisinde hareket etmesi gerekiyor” dedi.
5084 sayılı Yatırımların ve İstihdamın Teşviki Kanunu’nun uygulama süresinin 31 Aralık 2012’de sona erdiğini hatırlatan Olpak, “Bu meselenin çözümü için girişimde bulunduk. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Konuyla ilgili Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile görüşmemiz oldu. Önümüzdeki günlerde sonuçlarını alırız” diye konuştu.
 

Yorumlara Git

Sokak lezzetleri restoranı iflas etti!

Sebebi çok şaşırttı! O ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Asya ülkesi Malezya Kralı Çin'de: Diplomatik ziyarette bulundu!

Kadıköy’de kazanan Galatasaray!

Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu!