AKİT MENÜ

Gündem

Akit yazarından AK Partililere önemli uyarı!

Hemen herkes; “kim kazandı, kim kaybetti?” sorusuna cevap arıyor... Açık ve net söyleyeyim; kazanan Tayyip Erdoğan’dır... Dikkat edin; “AK Parti” değil, “Tayyip Erdoğan” diyorum...

“İstisna”lar hariç, hiçbir Belediye Başkanı; “Kendi projelerimle, kendi vaatlerimle ve kendi gayretlerimle kazandım” diye düşünmesin... “Birçokları” böyle konuşmayı hakedebilir ama çok iyi biliyorum ki; “bazı adaylara” kalsaydı, o il veya ilçede “kaybedebilir”di!.. 

Ama, Tayyip Erdoğan’ın; “sağlığını riske atan” gayretleri, “kaybetme ihtimali yüksek”yerlerde bile “seçimin kazanılmasını” sağladı!..

Demek istiyorum ki;

Bunun kıymetini bilsinler, “burunları havalarda” dolaşmayı bırakıp, “halkın içinde” olsunlar,“halkın dertleriyle” ilgilensinler... “Bakın, tepkilere rağmen kazandım” diye havalara girmesinler!.. Tekrar ediyorum, “istisna”lar hariç, ama bazı başkanlar çok iyi bilsinler ki, yeniden kazanmış olmaları, “kendi becerileri” yüzünden değil, “Milletin Erdoğan etrafında kenetlenmesi” dolayısıyladır.

Sözüm, sadece “belediye başkanları”na değil, “AK Parti kurmayları” ile “bazı bakanlar” ve “bazı milletvekilleri” için de aynı şeyler geçerlidir!..

Seçim sonuçları belli olduktan sonra “kamera”lar karşısına geçip açıklama yapan kurmaylar, o “görüntü”leri televizyonlardan isteyip, tekrar izlesinler ve “arkalarında duran adamların suratlarına”bir baksınlar!..

Göreceklerdir ki;

Arkalarında duran adamlar “kazanılan zafer”den dolayı hiç de “sevinçli” değildiler... Sanki“cenaze namazında saf tutmuş gibi üzgün”düler!.. Suratları, “sirke” satıyordu, “kapkara”ydı ve adeta şöyle bağırıyordu: “Ben, badem bıyıklı bir Neo-Con’um!.. Ben, Pensilvanya’nın emrindeyim!”


HASAN KARAKAYA'NIN BUGÜNKÜ YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN


Yorumlara Git

Tarihi gerçeği çarpıttılar! Türklerin sembol ismini Rum yaptılar

Diyarbakır’ın değerlerine saygısızlık! DEM’den skandal şehit Gaffar Okkan kararı

İstifa etmişti! New York'ta Erdoğan'ı bakın kim karşıladı!

Bursa'da eğitim uçağı düştü!

Yunanlar duyurdu: ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi!