AKİT MENÜ

Gündem

İşte Fetullah Gülen’in Türkiye’ye yaptıkları!

"Cemaat basını başta 28 Şubat davası olmak üzere derin sermayenin, darbeci baronların üzerine gidilmesini istememekte, hatta İstanbul’un ünlü işadamlarını yani baronları sayfalarında baş tacı yapmaktadır. Cemaat medyası, Amerikancı, İsrailci, NATO’cu baronların vesayetine itiraz etmemektedir, destek çıkmaktadır. Cemaat yazarlarının ABD, İsrail ve NATO’ya karşı herhangi bir eleştirileri yoktur. Cemaat medyası harfiyen ABD ve İsrail politikalarının takipçisidir."

Mavi Marmara katliamında, Gülen hoca, “İsrail’in otoritesine karşı çıkılmaz” diyerek Türkiye’nin  değil, İsrail köpeklerinin yanında yer almıştır.

28 Şubat sürecinde İmam Hatipler’in orta kısmı kapatılırken, Gülen hoca, Necmettin Erbakan hükümetinin gitmesi gerektiğine dair televizyonda beyanatlar vermiş ve daha da ilerisinde o dönemde Genelkurmay 2. Başkanı olan Çevik Bir’e övgü dolu bir mektup yazmıştır.

Zaman Gazetesi, Refahyol’un devrilmesiyle birlikte kurulan Mesut Yılmaz hükümeti açıklandığında, “Hayırlı olsun” manşeti atmıştır. Gülen cemaati, 28 Şubat sürecine direnmemiş, “Gerekirse dershane ve okulları devlete teslim edebileceklerini” beyan etmiştir.



Aynı cemaat, bugünlerde dershanelerle ilgili dönüşüm çalışmaları yapan AK Parti hükümetine en ağır ifadelerle karşı çıkmaktadır. Beddua etmektedir. Gülen hoca, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a “Firavun” benzetmesi yapacak kadar alçalmıştır. Ayrıca, “Öyle rahatsızlar ki tımarhanelerde bile tedavi edilemezler” diye görülmedik küstahça konuşmuştur. Bu sözlerin Oda TV’de video görüntülerinin yayınlanması manalıdır.

Başbakanımız Erdoğan ve AK Parti hükümetimize yönelik vahim bir haksızlık içeren bu ifadelerin insafla bağdaşır hiçbir tarafı yoktur. Cemaatin kadrolaşmasına müsaade etmediğinden ve dershanelerle ilgili reform çalışması yaptığından başbakanımızı “Firavun” diyerek hocalığını da kendini de düşürmüştür.

MİT olayında sivil darbe girişimi esnasında cemaat medyası çok ciddi bir yanlışa imza atmış ve MİT’e kurulan kumpası olumlu veya doğru bulan ısrarla yayınlar yapmıştır. AK Parti hükümeti ile Gülen cemaati arasındaki ayrışmanın başladığı olay budur.

Ecevit ve Evren için ne demişti? Merve Kavakçı için Meclis kürsüsünde “Bu kadını dışarı atın” diyen dönemin başbakanı Ecevit için...

Fetullah Gülen, “Ahirette şefaatçı olacağım ilk kişi Ecevit’tir” diye konuşarak, öbür dünyadaki komşusu belli olmuştur.

Fetullah Gülen, 12 Eylül darbesini destekleyenlerdendir. 12 Eylül’ün lideri Evren için, “Zorunlu din dersi Evren’in sevabı” diyerek yalakalığını göstermiştir.

Fetulah Gülen, Demirel Cumhurbaşkanı iken ona ödül vermiştir. Gülen hocanın Ecevit, Demirel veya Evren’e “Firavun” dediğini duyan bilen var mı?

Değerli kardeşlerim: Rahmetli Başbakan Erbakan hocamız ne diyordu: "Bizler hak onlar batıl.." Gücümüzü onlara göstermeliyiz. Onların hepsi birleşti. Onlar ki Türkiye’nin kalkınmasını istemiyorlar. Hepsi ve onların ağababaları, dış güçler hepsi şu 11 yıldan beri attığımız adımları kıskanıyorlar, hazmedemiyorlar. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesini istiyorlar.

Gezi Parkı olaylarının başlangıcından beri şu kısa dönemde kaç defa belli aralıklarla sıkıntı yaşadık. Bunlar rahat durmuyorlar. Bunlar Osmanlı İmparatorluğu’nu yıkan İttihat ve Terakki’nin ve dış güçlerin devamıdırlar.

Cenab-ı Allah Türkiye’nin yardımcısı olsun. (Amin)

Mustafa Ragıp Dilmaç / Akit Gazetesi Okur Postası

Yorumlara Git

Tarihi gerçeği çarpıttılar! Türklerin sembol ismini Rum yaptılar

Diyarbakır’ın değerlerine saygısızlık! DEM’den skandal şehit Gaffar Okkan kararı

İstifa etmişti! New York'ta Erdoğan'ı bakın kim karşıladı!

Bursa'da eğitim uçağı düştü!

Yunanlar duyurdu: ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi!