AKİT MENÜ

Teknoloji

O özellik Facebook'a da geliyor

Samsung Gear VR'da da kullanılan Oculus Video uygulaması, bundan böyle kendine özel bir akışa sahip olacak ve gönderiler beğenilebilecek.

VR teknolojisinin iş, sağlık ve eğlence dünyasın getireceği yenilikleri konuşaduralım, bu cihazların kendi kullanım arayüzleri de kullanımları açısından büyük önem taşıyor. Gear VR'ın arayüzü bir hayli kolaydı. Fakat içerisindeki mini uygulamaların biraz daha gelişmesi gerekiyor. Oculus Video ise 360 derecelik videoların paylaşılması ve beğenilmesi özelliğini kazanarak başkalarının hazırladığı 360 videolarını izlememize olanak sağlayacak. Oculus Video uygulamasına Facebook aracılığıyla giriş yapan kullanıcılar kendilerine özel bir akış sayfası elde edecekler ve arkadaş listesindekilerin 360 videolarını görebilecekler.

Diğer taraftan Gear VR da kendine özel sosyal entegrasyonlar alacak. Yarından itibaren Gear VR üzerinden kişi profili oluşturulabilecek, arkadaş bulunabilecek ve uygulamalara incelemeler bırakılabilecek. Ayrıca kullanıcılar Twitch veya Vimeo canlı yayın akışları için izleme odaları oluşturarak arkadaşlarıyla izleyebilecekler.

Özellikle arkadaşlarla Twitch yayınları izleyebilmek bir hayli eğlenceli olacaktır diye düşünüyorum...

 

(BTnet)

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı