AKİT MENÜ

Teknoloji

Sony Yarışmasının En iyi Fotoğrafları

Sony’nin düzenlediği Alpha Art House fotoğraf yarışmasında, kullanıcılar kendi fotoğraflarını farklı kategorilerde paylaşarak birincilik ödülünü kazanmaya çalışıyor.

Fotoğraf meraklısı herkesi profesyonel seviyeye çıkaracak olan Sony Alpha Art House fotoğraf yarışması, şu anda Avusturalya’da gösterime girmiş durumda. Etkinlikte finalistler ve kazananlar segilenecek.

22 Şubat tarihinde katılımların sonlandığı yarışmadaadet kategori ve artı olarak videografi bölümü bulunmakta. Mart ve Nisan ayı boyunca Aplha Art House, Brisbane, Sydney ve Melbourne şehirlerini gezecek.

Yapılan bütün başvurular arasından Sony, kısa bir liste yaparak kendi beğendiklerini sergilenecek. En iyi fotoğraf ya da video ödülünü kazanan bir kişi, Craig Parry ile Tonga adalarındaki fotoğraf atölyesinde çalışma imkanı, 3 bin dolarlık Mark Galer Avusturya ekipmanı, 3 bin dolarlık Alpha ekipmanı kazanıyor.

Ayrıca kategorisinin kazananı olan her kişi 1000 dolarlık Sony çevrim içi hediye çeki kazanıyor. Dün açıklanan kategori kazananları, Mark Galer ve Craig Parry tarafından seçilmiş. İşte kazananlar:

Soyut

 

Editoryal

 

Manzara

 

Makro

 

Doğa

 

Portre

 

Spor

 

Sokak

:: Sony Alpha Art House fotoğraf yarışması sonuçları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı