AKİT MENÜ

Teknoloji

Galaxy S7 Edge Parçalarına Ayrıldı

Cihazları parçalarına ayırarak tamir edilebilirlik puanı belirleyen iFixit ekibi, bu kez Galaxy S7 Edge'yi konuk ediyor. İşte Galaxy S7 Edge'nin tamir edilebilirlik puanı!

Samsung’un yeni amiral gemi modellerinden Galaxy S7 Edge, teknik özellikleri ile akıllı telefon pazarında ses getirmeye devam ederken yavaş yavaş testlere tabi tutulmaya başlandı.

Akıllı telefonlarda son kullanıcı için pek tercih kriterleri arasında olmasa da, tamir edilebilir yapıda olması servis tarafında büyük bir önem taşıyor.

Galaxy S7 Edge özelliklerini hatırlayalım

Gücünü 2.6 GHz hızında çalışan Exynos 8890 işlemciden alan Galaxy S7 Edge, grafik tarafında Mali T880MP14 GPU’dan besleniyor. 4 GB LPDDR4 RAM’e yer verilen cihaz, Corning Gorilla Glass 5 ile korunan 5.5 inç boyutunda 1440 x 2560 çözünürlükte ekrana sahip.

Galaxy S7 Edge modelini parçalarına ayırarak tamir edilebilirlik puanını belirleyen iFixit ekibi, cihazın içerisinde bulunan parçaları da gözler önüne serdi.

iFixit ekibi Galaxy S7 Edge’ye donanımsal parçaların küçük ve çok sık bir yapıda yerleştirildiği için, tamir edilebilirlik testinden 10 üzerinden 3 puan veriyor.

Böylece ortalamanın altında kalan Galaxy S7 Edge’nin tamiri oldukça zor olduğu anlaşılıyor.

:: Galaxy S7 Edge'yi beğeniyor musunuz?

 

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı