AKİT MENÜ

Teknoloji

The Witcher Serisi Ne Kadar Sattı?

CD Projekt finansal raporunu yayınladı. Raporda The Witcher serisinin satış rakamları, dijital ve kutulu sürümlerin dağılımı, yeni oyun ve Cyberpunk 2077 yer alıyor.

CD Projekt’in geliştirdiği The Witcher serisinin satış rakamları açıklandı. Ödüllü serinin oyunları bugüne kadar dijital ve kutulu sürümlerde toplam 20 milyon adet satıldı.

CD Projekt’in finansal raporuna baktığımızda The Witcher 3 oyununun satışlarının %68.4’ü kutulu sürüme aitken %31.6’lık kısım dijital sürüme ait.

Serinin geneline baktığımızda ise kutulu sürüm ile dijital sürümün hemen hemen aynı satış rakamlara ulaştığını görüyoruz.

CD Projekt’in raporunda bu yıl içerisinde gelecek yeni bir oyundan da söz ediliyor. Stüdyonun daha önce içerik geliştirmediği bir oyun türü olacağının altı çiziliyor.

Aynı zamanda Cyberpunk 2077’nin geliştiriciliğini üstlenen CD Projekt, The Witcher 3’ten daha büyük ve devrimsel bir oyun olacağını iddia ediyor. Cyberpunk 2077'nin 2017 ile 2021 yılları arasında çıkışını gerçekleştireceği de açıklanan bilgiler arasında yer alıyor.

::The Witcher serisi hakkında neler düşünüyorsunuz?

 

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı