AKİT MENÜ

Yerel

Seyyar köftecinin ünü kent sınırlarını aştı

Bursa'da seyyar köfteci Cavit Sertkaya'nın, dana, koyun ve kuzu kıymalarını karıştırarak çeşitli baharatlar, salça, tereyağ ve yeşilliklerle lezzetlendirdiği el büyüklüğündeki köftelerinden tatmak için şehir dışından bile müşteri geliyor.

Bursa'da, 34 yıldır köftecilik yapan Cavit Sertkaya'nın, dana, koyun ve kuzu kıymalarını karıştırarak çeşitli baharatlarla lezzetlendirdiği ve seyyar tezgahında pişirdiği el büyüklüğündeki köfteler ülkenin dört bir yanından müşteri çekiyor.

Sertkaya,yaptığı açıklamada  34 yıldır köftelerini, dana, koyun ve kuzu kıymasını karıştırarak özenle hazırladığını söyledi.

Köftenin iyi yoğrulmasının önemine dikkati çeken Sertkaya, lezzetinin buna bağlı olduğunu belirtti.İyice yoğurduğu köftelere müşterinin isteğine bağlı baharat kattığını ve garnitür olarak da arzuya göre tereyağ, salça ve her türlü yeşilliği kullandığını anlatan Sertkaya, köfteleri doğal yöntemle müşterilerinin gözü önünde hazırladığını dile getirdi.

Hazırladığı köftede katkı maddesi bulunmadığını ifade eden Sertkaya, "Köfteleri insanların gözü önünde hazırlıyorum ve ne yediklerini görüyorlar. Bir kere tadan mutlaka yine geliyor. Köftemi yemek için farklı şehirlerden gelen insanlar dahi oluyor" diye konuştu.

Yorumlara Git

İran, ABD'nin teklifini kabul etmedi

İsrail'den açık işgal ilanı: "Suriye’den ve Gazze’den asla çekilmeyeceğiz!"

İşgal devam ediyor! Eşkıya kasabaları bastı

Papa 14. Leo'dan ateşkes çağrısı

Uçağın düştüğünü gördüler! Korkunç anları anlattılar