AKİT MENÜ

Teknoloji

Galaxy S5'in satışı Gold.com.tr’de

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S5, Gold.com.tr’de ön siparişle satışa sunuldu. Gold.com.tr’nin ön sipariş veren müşterilerine 11 Nisan’dan itibaren teslim etmeye başlayacağı Samsung Galaxy S5, 16 ve 32 GB olmak üzere iki farklı hafıza modeliyle satışa sunuluyor.

Samsung Galaxy S serisinin yeni üyesi S5, Gold.com.tr’de ön siparişle satışa sunuldu. Gold.com.tr, gelişmiş özellikleriyle Samsung akıllı telefon ailesinin amiral gemisi olan Galaxy S5’i, ön sipariş veren müşterilerine 11 Nisan tarihinden itibaren teslim etmeye başlayacak.

İlk aşamada siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulan Samsung Galaxy S5’in 16 GB modeline 2.199 TL’ye, 32 GB modeline ise 2.299 TL’ye Gold.com.tr üzerinden sahip olmak mümkün.

 Gold Teknoloji Marketleri hakkında:

1991 yılında Kadıköy, İstanbul’da tek bir mağazayla faaliyetlerine başlayan Gold Teknoloji Marketleri bugün 31 ilde 50 mağazası ve Gold.com.tr online satış sitesi ile tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir. Gold Teknoloji Marketleri ‘Hesaplı Teknoloji’nin adresi olarak teknoloji ürünlerini en uygun fiyat ve en avantajlı ödeme koşullarıyla sunmaktadır. 2012 yılında 500 Bilişim Şirketi arasında 25. büyük şirket olarak yer almaktadır. Fortune 500 Türkiye listesinde ise 246. sıradadır.



 

Yorumlara Git

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Avrupa Birliği’nin adaleti böyle olur! El koyduğu paranın faiziyle yardım

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi