AKİT MENÜ

Teknoloji

Huawei'nin yeni P9 serisi ortaya çıktı

Huawei’nin 6 Nisan tarihinde tanıtması beklenilen amiral gemi modelleri P9, P9 Max ve P9 Lite teknik özellikleri ve fiyatı ile birlikte ortaya çıktı.

Çinli teknoloji devi Huawei'nin yeni P9 serisi akıllı telefonlarını 6 Nisan tarihinde tanıtması bekleniyordu. Ancak, bir online alışveriş sitesinde tanıtım öncesinde cihazın tüm detayları ortaya çıktı.

HUAWEİ P9

Serinin orta seviye üyesi olan Huawei P9, gücünü Huawei’nin Kirin 950 yongasetinden ve 3GB RAM’den alıyor.

5.2 inç boyutunda Full HD ekranın yer aldığı telefon, 32 GB dahili depolama alanı ile geliyor. 12 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip olan Huawei P9, 3000 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

HUAWEİ P9 LİTE

Huawei P9 serisinin en uygun fiyatlı seçeneği olan P9 Lite'da, işlemci olarak Qualcomm Snapdragon 650 tercih ediliyor. 5 inç boyutunda ekranın yer aldığı telefon, Full HD çözünürlüğe sahip.

P9 Lite modeline Huawei P9'da olduğu gibi 12 Megapiksel çözünürlüğünde kamera eşlik ederken, bellek tarafında 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı sunuluyor.

HUAWEİ P9 MAX

Huawei P9 Max modeli 6.2 inç boyutunda devasa ekranı ile 2K (1440 x 2560) çözünürlük sunuyor. Yine Huawei üretimi olan Kirin 955 işlemciden ve 4 GB RAM’den gücünü alan telefon, 64 GB dahili depolama alanı ile geliyor.

12 Megapiksel çözünürlükte arka ve 8 Megapiksel çözünürlükte ön kameraya yer verilen Huawei P9 Max, 3000 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

Huawei P9 serisi, 6 Nisan tarihinde Londra'da düzenlenecek olan etkinlikte ile görücüye çıkacak.

 

(Shift Delete)

Yorumlara Git

Trump: Kaybedersem bırakıyorum

İstanbul’da silahlı çatışma! Bir polisimiz şehid oldu

23 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti