AKİT MENÜ

Teknoloji

Galaxy S7 Edge'in fiyatı 200 dolar düştü

Samsung Galaxy S7 Edge bir satıcı tarafından 200 dolar indirimli satılıyor.

Samsung’un yeni Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge akıllı telefonları 21 Şubat 2016’da Barselona’da Mobil Dünya Kongresi'nde düzenlenen tanıtımın ardından piyasaya sürülmeye başlandı.

2015 yılında satışa sunulan Galaxy S6 ve S6 Edge modellerinin yerine geçen Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge 32 GB depolama kapasitesi ile eBay üzerinden 200 $ indirime gitti. eBay üzerinden satış yapan ve yüzde 99,1 oranında bir pozitif değerlendirmesi bulunan 232tech isimli bir satıcı, 32 GB Samsung Galaxy S7 Edge’i 699 $ indirimli fiyat etiketi ile satışa sunuyor ve 200 $ fiyat indirimi yapıldığı belirtiliyor.

eBay satıcısı, Galaxy S7 Edge modelinin SM-G935F adlı uluslararası varyantını siyah, altın ve beyaz renk seçenekleri ile satışa sundu. Galaxy S7 Edge’in bu uluslararası modeli AT&T ve T-Mobile gibi GSM şebekelerini destekliyor ve ayrıca Sprint ve Verizon Wireless gibi CDMA ağları üzerinde çalışabileceği anlamına geliyor. Aynı telefonu AT&T şu anda 749 $ perakende fiyatla satışa çıkardı. T-Mobile ise 779 $ fiyat etiketi koydu.

Bu fiyatlar eBay satıcısı 232Tech fiyatları ile karşılaştırıldığında, kullanıcıların istenen GSM şebekesi arasından seçim yapmasına olanak sağlayacak çekici bir teklif gibi görünüyor. 232tech tarafından satışa sunulan 32 GB Samsung Galaxy S7 Edge'in uluslar arası varyantı 4 GB RAM ve Exynos 8890 destekli. Quad HD çözünürlüğü destekleyen 5.5 inç Galaxy S7 Edge iki kenarı da kavisli Super AMOLED ekran ile geliyor.

eBay’daki bu sürpriz fiyat indirimi ülkemizde ya da diğer ülkelerde Galaksy S7 Edge fiyatlarına nasıl yansıyacağı henüz bilinmiyor.

 

(Teknolojioku)

Yorumlara Git

Yunanlar duyurdu: ABD'den S-400 teklifi!

Altını olanlar dikkat: İslam Memiş yatırımcıya seslendi!

Utanmayın böyle söyleyin! ‘Kaçak sigaraları Atatürk’e götürecektik’

Trump: Kaybedersem bırakıyorum

İstanbul’da silahlı çatışma! Bir polisimiz şehid oldu