AKİT MENÜ

Gündem

Kayıplar yürek burkuyor

Çaycuma Filyos Çayı üzerindeki köprünün çökmesi sonucu hayatını kaybeden 15 kişiden 4’ünün cesedi tüm aramalara rağmen iki yıldır kayıp. Aileler ise gözyaşı döküyor.

2014-04-07 07:05:33

Zonguldak Çaycuma’da Filyos Çayı üzerindeki köprünün bir bölümünün 6 Nisan 2012’de çökmesi sonucu hayatını kaybeden 15 kişiden 4’ünün cesedine halen ulaşılamaması, kayıp yakınlarının acılarını daha da arttırıyor.

Bilirkişi raporuna göre, yağış nedeniyle ayaklarının oyulması ve kazıkların taşıma gücünü yitirmesi sonucu, tabliye (köprüyü oluşturan bölüm) yüklerini taşıyamamasıyla bir bölümü çöken köprüden minibüsüyle geçen İsmail Örenbaş ve aracındaki 9 yolcu ile 5 yayanın hayatını kaybettiği olayın üzerinden 24 ay geçmesine rağmen 4 kişiye hala ulaşılamadı.

MEZARLARI BİLE YOK

Kayıp aileleri, Tahir Özkara, Sezgin Gülşen, Necati Azaklıoğlu ile Kadın Saraç’ın olayın ikinci yılına gelinmesine rağmen dua edecek mezarlarının bile yok. Songül Saraç da kayıp ailelerinden biri. Suya düşen minibüste eşinin ölü olarak bulunmasından sonra olayda kaybolan kayınvalidesi Kadın Saraç’ın ve kocasının hüznünü yaşıyor.

Songül Saraç, 2 çocuğu ile hayata tutunmaya çalıştıklarını anlatırken Filyos köprüsüne bakamadığını ve her geçen gün acılarının daha da büyüdüğünü söyledi. Saraç, “Kemikleri dahi çıksa en azından biraz olsun rahatlarız. Aynı şekilde eşimin ölümünü de kabullenemiyorum. Onu pencerelerden baktığımda geliyormuş gibi görüyorum” diye konuştu.

Yorumlara Git

Tarihi gerçeği çarpıttılar! Türklerin sembol ismini Rum yaptılar

Diyarbakır’ın değerlerine saygısızlık! DEM’den skandal şehit Gaffar Okkan kararı

İstifa etmişti! New York'ta Erdoğan'ı bakın kim karşıladı!

Bursa'da eğitim uçağı düştü!

Yunanlar duyurdu: ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi!