AKİT MENÜ

Teknoloji

PlayStation 4.5 mi geliyor?

Microsoft'un Xbox One açıklamasından sonra, Sony cephesinden yanıt gecikmedi. Sony Playstation 4.5 iddiaları konsol yarışında tüm planları bozuyor!

Microsoft’un son dönemlerde Xbox One üzerinde attığı ilginç adımlar, Sony cephesinde hareketliliğe sebep oluyor.

Geçtiğimiz günlerde Microsoft’tan Phil Spencer, Xbox One’ın modüler bir yapıya getirilerek hiçbir şekilde içini açmadan donanımsal yükseltmelere imkan tanınacağını açıklamıştı.

4K DESTEKLİ YENİ PLAYSTATİON

Shift Delete'in haberine göre, Japon teknoloji sitelerinde dolaşan haberler, Sony’nin Playstation 4.5 adında yeni bir oyun konsolu üzerinde çalıştığını belirtiyor.

Sony Playstation 4.5’in, tamamen yeni bir konsol olarak veya Playstation 4’ün geliştirilmiş donanıma sahip versiyonu olarak satışa sunulması bekleniyor. Ancak en büyük gelişme, PS 4.5 ile birlikte 4K çözünürlükte oyunların sorunsuz bir şekilde oynanabileceğinin belirtilmesi.

Sony ve Microsoft'u artık oyun konsollarında donanımsal güncelleştirmeye sürükleyen sebep, günümüz oyuncu bilgisayarları ile aradaki uçurumun grafik tarafında gün geçtikçe genişlemesi.

Oyuncu tarafında ise büyük bir kitle, yeni Playstation’un 4K çözünürlükte oyunları rahat bir şekilde oynatabileceğine inanmıyor. Sony cephesinde yeni adımlar nasıl atılacak? hep birlikte göreceğiz.

Yorumlara Git

Tarihi gerçeği çarpıttılar! Türklerin sembol ismini Rum yaptılar

Diyarbakır’ın değerlerine saygısızlık! DEM’den skandal şehit Gaffar Okkan kararı

İstifa etmişti! New York'ta Erdoğan'ı bakın kim karşıladı!

Bursa'da eğitim uçağı düştü!

Yunanlar duyurdu: ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi!