AKİT MENÜ

Gündem

Cemaat, nereye!

Birileri iddialarından vazgeçmek istemiyor.. Bu yolun geri dönüşü yok.. Bir ara / orta yol da yok.. Sorun AK Parti ile paralel yapı arasında değil, sorun İslam dünyası ile uluslararası sistem arasında. Paralel yapı, uluslararası sistemin buradaki Truva atı.. CIA ile mi pazarlık yapılacak, Vatikan’la mı, İsrail’le mi? Şu kısa süre içinde yaşananlar, sıradan bir örgütle karşı karşıya olmadığımızı isbatlamaya yeter..

Cemaat olayının üzerine giderken, hareketi kuşatan çok geniş, saf insanlardan oluşan bir kitle var. Merkeze ulaşmak için bu kitleyi aşmanız gerekiyor.. Ne yazık ki, onları aşmadan kripto kişilere ulaşamayacaksınız.. Bunlar da içeridekilere iman seviyesinde bağlı insanlar.. 

Ne olursa olsun, bunlar insan sonuçta. Size geldiklerinde cezalandırılmaktan, görevden atılmaktan, yetkilerini, statülerini kaybetmekten korkuyorlar.. Aslında bunlar çete tarafından kullanılsalar da onları cehenneme sürükleyen iyi niyet taşları ile döşeli bir yolda ilerliyorlardı.. Şimdi bunların önlerinde giden adama saldırınca, bunu kendilerine yapılmış bir saldırı gibi anlıyorlar ve efendilerinin yanına koşuyorlar.. Onun maddi ve manevi himayesine ve gücüne sığınıyorlar.. Oysa bunların bir kısmı 3000 lira alacakken bu dava için 2000 liraya razı olan ve bunun 200 lirasını da her ay himmet diye merkeze postalayan insanlardı.. Bunlar hallerine mi ağlasınlar, geçmişlerine mi, geleceklerine mi? Burada bireysel anlamda insani bir trajedi var. Bu açıdan bakıldığında farklı bir fotoğraf çıkıyor ortaya.

ABDURRAHMAN DİLİPAK'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlara Git

Tarihi gerçeği çarpıttılar! Türklerin sembol ismini Rum yaptılar

Diyarbakır’ın değerlerine saygısızlık! DEM’den skandal şehit Gaffar Okkan kararı

İstifa etmişti! New York'ta Erdoğan'ı bakın kim karşıladı!

Bursa'da eğitim uçağı düştü!

Yunanlar duyurdu: ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi!