AKİT MENÜ

Gündem

Talipoğlu'nun yüzü kızarmadı, iftiraya devam

Seçim öncesi Samanyolu Haber'de katıldığı televizyon programında "AK Parti'nin kendi yaptırdığı ankette bile oyları yüzde 29'a düştü. Bilgiyi içeriden aldım" diyen, seçim sonrasında ise alay konusu olan Tayfun Talipoğlu'nun yalanından ötürü yüzünün kızarmadığı, 'üstün' performansını kaldığı yerden devam ettirdiği görüldü.

Seçim sürecinde solculuktan Gülenizm'e kayan Tayfun Talipoğlu ve onun gibi internet üzerinden AK Parti'nin oylarının fazlasıyla düştüğünü kesin bir dille açıklayan isimler oldu. Bu isimlerin belki de başını çektiği Talipoğlu, Cemaat'in kanalı olan Samanyolu Haber'e katılmış ve "AK Parti'nin kendi yaptırdığı ankette bile oy oranı yüzde 29" demişti. Fakat Tayfun Talipoğlu, AK Parti'nin seçimden zaferle çıkmasıyla alay konusu oldu.

YALANA DOYMAYAN ADAM

Talipoğlu bu defa ağız değiştirdi ve ağır ifadeler kullandı. Sosyal medya esabı üzerinden yalan galerisine bir yenisini daha ekleyen Talioğlu pişkince, "Arkadaşlar yüzde 29 bir duyumdu. Korkuttuklarımdan özür dilerim. Çalınanın yüzde 45'e dağıtılacak kadar çok olduğunu bilemedim. Bağışlayın" sözlerini sarf etti.

Yorumlara Git

Tarihi gerçeği çarpıttılar! Türklerin sembol ismini Rum yaptılar

Diyarbakır’ın değerlerine saygısızlık! DEM’den skandal şehit Gaffar Okkan kararı

İstifa etmişti! New York'ta Erdoğan'ı bakın kim karşıladı!

Bursa'da eğitim uçağı düştü!

Yunanlar duyurdu: ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi!