AKİT MENÜ

Aktüel

Yine namaz düşmanlığı

Hürriyet, Sözcü, Sol gibi gazetelerin Afyon’u hedef alan haberlerinin altından “namaz düşmanlığı” çıktı. Valiliğin 28 Şubat günü okullara bir yazı göndererek, yürürlükteki mevzuat gereği, öğrencilerin ders saatleri dışında ibadetlerini yerine getirebilece

2013-03-12 19:59:31

RAMAZAN ALKAN / ANKARA
Hürriyet, Sözcü, Sol gibi gazetelerin Afyon’u hedef alan haberlerinin altından “namaz düşmanlığı” çıktı. Valiliğin 28 Şubat günü okullara bir yazı göndererek, yürürlükteki mevzuat gereği, öğrencilerin ders saatleri dışında ibadetlerini yerine getirebilecekleri yerler ayarlanabileceğini hatırlattığı öğrenildi.
Vatandaşlardan gelen talep üzerine 28 Şubat 2013 tarihinde Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol imzasıyla okullara gönderilen genelgeyle, namaz kılmak isteyen öğrencilere kolaylık sağlanması istendi. Genelgede bunun yürürlükteki mevzuata uygun olduğunun altı çizildi.
SEN MİSİN BUNU YAPAN
Kartel medyasının, Afyon’u Valiliğin bu yazısı üzerine hedefe oturttuğu gözleniyor. Son günlerde Sözcü, Hürriyet, Sol gibi gazetelerde Afyon’la ilgili “şeriata sürüklenen il” haberleri yer alıyor. Sözcü, Hürriyet, Sol gibi gazetelerde önce “Afyonkarahisar Valiliği okullara mescid açtı” haberleri yer aldı. Son olarak Hürriyet ile Sözcü’de dün de Afyon Valiliği’nin kadınlara özel ücretsiz servis hizmeti “şeriatın habercisi” olarak lanse edildi.  
KARTEL ALKOL YASAĞINI LAİKLİĞE TERS BULDU
Afyonkarahisar Valiliği daha önce de parklarda alkol alan vatandaşların ailelere rahatsızlık verdikleri gerekçesiyle halka açık yerlerde alkol tüketimini yasaklamıştı. Kartel medyası bu durumu da irticai faaliyet olarak görmüştü.
TİMAŞ’TAN HÜRRİYET’E YALANLAMA
Hürriyet gazetesinin “Başörtülü penguen” haberine bir açıklama da TİMAŞ’tan geldi. TİMAŞ Yayınevi yaptığı açıklamada, kitabın Hindistan orijinli olduğu belirtilerek, “Kitabın içeriği ve görselleri incelendiğinde sözkonusu haberdeki itham ve ön yargıların asılsız olduğu görülecektir” denildi.

Yorumlara Git

Gram altında 3. Dünya Savaşı bombası! İslam Memiş tarih verdi

CHP’li belediye O camiyi yapmayacağız! AK Parti’den açıklama “Biz Yapacağız”

‘Futbola rahatlık getirir’ diyerek duyurdular! Devrim olacak futbolda devrim… Dünya bu olayı konuşuyor!

Türkiye ile yapılan anlaşma Yunanistan'a bayram ettirdi! 'Ülkeye huzur getirdi' diyerek duyurdular

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!