AKİT MENÜ

Teknoloji

Facebook'ta engellenenler listesi nasıl silinir? Facebook’ta engellenenler listesini sayfadan nasıl kaldırılır?

Facebook'ta engellenenler listesi nerede, Facebook'ta engellenenler listesini görme nasıl olur? Facebook'ta engellenenler listesini silme nasıl yapılır? soruları Facebook kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Facebook’ta arkadaş olabileceği gibi atmadığın bir kişinin profilini görmek, ondan mesaj almak istenmediği zaman kişi engellenebilmekte. Facebook’ta çok sayıda kişiyi engelleyenler engellenenler listesini sayfadan kaldırmak istemekte. Peki Facebook'ta engellenenler listesi nasıl silinir?

Facebook'ta engellemeyi kaldırma nasıl yapılır ve Facebook'ta birisinin engellemesini nasıl kaldırırım? Milyonlarca kullanıcısı bulunan Facebook’ta kişiler tanımadığı birini ya da arkadaş olduğu ancak arkadaşlık kurmak istemediği birini engelleyebilmekte. Facebook’ta birini engelleyebildiğiniz gibi engeli de kaldırabilirsiniz. Birisinin engellemesini kaldırdığınızda, o kişi Facebook'ta herkese açık olarak paylaştığınız gönderileri görebilir. Bu kişiyle Facebook'ta otomatik olarak arkadaş olmazsınız. Engellenmesini kaldırdığınız kişiyle arkadaş olmak isterseniz, kendisine bir arkadaşlık isteği göndermeniz gerekir. Bilinmesi gereken önemli bir bilgi de birisinin engellemesini kaldırırsanız, bu kişiyi birkaç gün boyunca yeniden engelleyemezsiniz.

 

Facebook'ta engellediğim kişilerin listesini nasıl görürüm?

Facebook'ta kimleri engellediğinizi ayarlarınızdan inceleyebilirsiniz.

Facebook'ta birinden gelen mesajların engellemesini nasıl kaldırırım?

Facebook'taki mesajlar, Facebook Sohbet'te görünen mesajlardır. Bir gönderideki yorumlar veya bir profil ya da sayfadaki gönderiler değildir.Facebook'ta birinden gelen mesajların engellemesini bilgisayardan kaldırmak için:

 

Birini Facebook Sayfamda nasıl engellerim veya engellemesini nasıl kaldırırım?

Sayfanızda sürekli spam içerikler paylaşan kişileri engellemenizi tavsiye ederiz. Kişilerin engellemesini istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz. Birini Sayfanızdan engellediğinizde, engellediğiniz kişi Sayfanızdaki içerikleri Facebook'taki diğer yerlerde paylaşmaya devam edebilir ancak Sayfanızda paylaşımda bulunamaz, Sayfanızdaki gönderileri beğenemez veya bunlara yorum yapamaz, Sayfanıza mesaj atamaz veya Sayfanızı beğenemez. Ayrıca Sayfanızı beğenen birini kaldırabilirsiniz. Birini Sayfanızdan kaldırdığınızda, o kişi artık Sayfanızı beğenmiş olmayacaktır. Bu, Sayfanızın gönderilerini kendi Haber Kaynaklarında veya arkadaşlarının Haber Kaynaklarında takip etmelerini istemediğiniz kişiler için iyi bir seçenektir. Ancak, Sayfalar herkese açık alanlardır ve kaldırdığınız kişiler arzu ettikleri takdirde Sayfanızı tekrar beğenebilirler.

Yorumlara Git

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı

21 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

21 Eylül 2021: Ahmet Esad Aslanlar'ın vefatı (Reisü-l Kurra)

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor