AKİT MENÜ

Teknoloji

Instagram’da anılarımı nasıl görürüm?

Instagram anılar nasıl bulunur? Instagram kullanıcıları Facebook’ta olduğu gibi Instagram’da anılara ulaşılıp ulaşılmayacağını merak ediyor. Instagram’da anılar görülebilir mi? Instagram anılar bölümüne nasıl bakılır?

Instagram anılar bul | Son yıllarda sosyal medya kullanıcıların sayısı bir hayli arttı. Milyonlarca kişi farklı sosyal medya hesapları kullanıyor. Video ve fotoğraf paylaşımı yapmak isteyenler genellikle Instagram hesabı kullanıyor. Instagram kullanıcıları anılar bölümüne nasıl oluşabileceklerini merak ediyor. Instagram’da anılar nasıl görülür?

Instagram’da anılarımı nasıl görürüm?

Instagram'da anılar özelliği bulunuyor. Ancak bu özelliğe masa üstünden değil uygulamadan ulaşabilirsiniz. Öncelikle Instagram'a giriş yapın. Ardından profilinize giriş yapın. Üst kısımda bulunan üç yatay çizgiyi seçin.

Buradan 'Arşiv'e tıklayınız. Buradan 'Hikaye Arşivi' bölümüne tıklayın. Anılar kısmından önceki paylaşımlarınıza böylelikle kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Anı bölümünden arzu ederseniz istediğiniz fotoğrafları paylaşabilir ya da silebilirsiniz.

Yorumlara Git

Bir kayıp çocuk haberi daha! Her yer didik didik aranıyor

İngilizler 'Erdoğan bastırıyor' diyerek duyurdu: Türkiye o savaş uçaklarına 5 milyar Euro ödemeye hazır

Milli Futbolcu Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı çıkartıldı!

Rus savaş uçakları harekete geçti! ABD kıyılarında uçtular

Körfez ülkesinde Türkiye hazırlığı! Yakında duyuracaklar!