AKİT MENÜ

Gündem

"Bir kez daha sandık yoluyla yönetime el koyan milletimize teşekkürler."

Çok zorlu bir seçim sürecinden geçtik. Büyük Türkiye'den, yeni Türkiye'den rahatsız olanların kirli bir ittifak yaptıkları, çok kirli ahlak ve edep dışı kampanya yürüttükleri bir seçim sürecine şahit olduk.

 

Seçimlerden sonra ilk defa partisinin ğrup toplantısında konuşan Erdoğan anahatlarıyla şunları söyledi.

Önceki gün hayatını kaybeden Muhammed Kutub'a Allah'tan rahmet diliyorum. Ölümünden iki önce oğullarına talimat vererek 'Recep Tayyip Erdoğan'ı kutlayın' demiştir. İslam alemine sabırlar diliyorum.

 AK Parti olarak 8. seçimi de tartışmasız zaferle kazandık. Teşkilatımızın her bir mensubuna buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Yurtiçi ve yurtdışında Yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesinin zaferle sonuçlanmasını için dular eden vatandaşlarıma da teşekkür ediyorum.

Dünyada tüm dost ve kardeş ülkedeki bizi destekleyen ve sanki kendileri seçimi kazanmış gibi sevinen kardeşlerime de teşekkür ediyorum.

Demokrasi tarihimizin en meşakketli seçimini yaşadık. Kirli ve edep dışı bir kampanya yürütenlere şahit olduk.

Gezi olaylarından başlayarak tüm olaylarda büyüyen Türkiye'yi hedef aldılar. Hedef AK Parti değil Türkiye'ydi.

Türkiye'nin uçağı düşürüldüğünde saldırganların yanında olanlar, Türkiye haklı olarak uçak düşürdüğünde yine onların yanında oldular.

MİT Tırının önün kesip yardımları engellemeye çalıştılar. Dışişleri Bakanlığı'nın gizli toplantısını dinlediler yaydılar. En mahrem telefon konuşmalarını dinlediler.

İnsanların iffet ve namusunu, mahremini yaydılar. Ellerine ne geçtiyse üzerimize fırlattılar

İnsanların vefat etmiş annelerine hakaretten tutun, edepsizliğin ve alçaklığın her türünü yaptılar.

Anketlerle manipülasyon yapmaya çalıştılar, seçimde hile olacak diye günler öncesi sokakları kan gölüne çevirme hesapları yaptılar.

 Asker postalı giymiş ajanslarıyla seçimi kaosa sürüklemeye çalıştılar. O manşetleri unutmayacağız.

30 Mart seçimlerini, istiklal ve istikbal mücadelesini zafere taşıyan herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü aziz milletimiz hak ediyor. Bir kez daha sandık yoluyla yönetime el koyan milletimize teşekkür ediyorum.

 Ellerine ne geçtiyse üzerimize fırlattılar. Bir süre sonra fırlatacak bir şey bulamayınca kendi şereflerini, namuslarını, haysiyetlerini dahi gözden çıkarıp onları bile fırlatmaktan çekinmediler.

Çok zorlu bir seçim sürecinden geçtik. Büyük Türkiye'den, yeni Türkiye'den rahatsız olanların kirli bir ittifak yaptıkları, çok kirli ahlak ve edep dışı kampanya yürüttükleri bir seçim sürecine şahit olduk. Hedef hükümetimizden çok AK Parti'den Türkiye idi. Her yöntemi kullandılar, sokak hareketlerini kullandılar. Terörü vandallığı, faşizmi, ırkçılığı, nefret ve ayrımcılığı en azami şekilde kullandılar.

Siyaset tarihi, demokrasi tarihi bu ihaneti, alçaklığı, insanlık dışı saldırıları asla unutmayacak. O atılan manşetleri unutmadık, unutmayacağız. Basın ahlak ilkelerinin ayaklar altına alınarak manşetlerin, satırların, sütünların, köşelerin, vahşilerin elindeki mızrak gibi nasıl kullanıldığını asla unutmayacağız. Bu ülkeninin inançlarına, değerlerine, huzuruna, kardeşliğine yapılan haince saldırıları asla unutmayacağız. Muhalefet partilerinin hainlerle yaptığı işbirliğini, hainlere nasıl taşeronluk yaptıklarını asla unutmayacağız.
AA

Yorumlara Git

Ortadoğu’da Büyük felaket! Birleşmiş Milletler acil toplandı

Milyoner’de ilginç anlar… Yarışmacının cevabı sunucuya kahkaha attırdı

HÜDAPAR’a aslan, DEM'e kedi

Malum zihniyetin engellendiği yerli sanayi son 20 yılda ayağa kalktı! CHP takoz engellendi savunma sanayii şahlandı

Kassam'dan işgal rejimine darbe