AKİT MENÜ

Teknoloji

Singer online alışverişlerinizde kargo ücretsiz

SINGER’de alışveriş zahmetsiz,100 TL Üzerine kargo ücretsiz…

2019-01-31 22:48:10

Profesyonel olarak dikişle uğraşanlar ya da en sevdiği hobisi dikiş olanlar, Singer’in web sitesinde aradıkları her şeyi buluyor. Üstelik dikiş makinesinin mucidi Singer, web sitesi üzerinden online alışveriş yapanlara 100 TL ve üzeri alımlarında ücretsiz kargo avantajı da sağlıyor. www.singer.com.tr/urunler linkine tıklayanlar avantajlı alışverişin keyfini çıkartıyor.

Dikiş makinesi denilince ülkemizde olduğu gibi dünyada da akla gelen ilk marka olan Singer’in geniş ürün grubuna ulaşmak oldukça kolay. Tek yapmanız gereken www.singer.com.tr adresindeki ürünler linkine tıklamak… Birbirinden teknolojik, kaliteli ve fonksiyonel dikiş makineleri, ütü sistemleri, dikiş aksesuarları ve prova mankenleri; 100 TL ve üzeri alımlarınızda ücretsiz kargo avantajı ile sizi bekliyor. Aksesuar kategorisinde makaslar, dikiş setleri, kitaplar, yağlar, patchwork takımları, çantalar, kabineler, makina iğneleri ve ayakları gibi birçok ürün bulunuyor. Ütü sistemleri bölümünde ise buharlı düzleştiriciler, press ütü, kazanlı ve fanlı ütü masası olmak üzere birçok ürün beğeninize sunuluyor. Ayrıca elektronik, bilgisayarlı ve mekanik dikiş makinesi modelleri, yüksek teknolojileri ile hayal ettiğiniz kıyafeti dikebilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm özellikleri içeriyor.

www.singer.com.tr adresi üzerinden online olarak yapacağınız alışverişlerinizde siparişleriniz en kısa sürede size ulaşıyor. 

 

Yeni Akit - İsa ÖZGÜLLER - İSTANBUL

 

Yorumlara Git

Ortadoğu’da Büyük felaket! Birleşmiş Milletler acil toplandı

Milyoner’de ilginç anlar… Yarışmacının cevabı sunucuya kahkaha attırdı

HÜDAPAR’a aslan, DEM'e kedi

Malum zihniyetin engellendiği yerli sanayi son 20 yılda ayağa kalktı! CHP takoz engellendi savunma sanayii şahlandı

Kassam'dan işgal rejimine darbe