AKİT MENÜ

Aktüel

Emre Kınay yine kaybetti

Kendisini çeken bir kameramana dava açan İYİ Parti eski belediye başkanı adayı Emre Kınay’a kötü haber geldi. Savcılık, Kınay’ın davası hakkında takipsizlik kararı verdi.

İYİ Parti Kadıköy eski belediye başkanı adayı olan ve seçimi kaybeden Emre Kınay’ın, kendisini çeken bir kameramana yönelik açtığı davada karar çıktı. Sokağa çıkma kısıtlamalarının kaldırıldığı dönemde bir mekandan çıkarken kendini görüntüleyen bir kameraman hakkında 'saygınlığını rencide edip toplum nazarında küçük düşürme gerekçesiyle şikayetçi olan Kınay, ifadesinde, “"Saat 23.45’te hesabı istedik. Ödedikten sonra lavaboya gittim. Lavabo dönüşü arkadaşım Dilara Hanım'ın dezenfektan terminalinde olduğunu ve ayağının takılarak düşeceğini gördüm. Tam düşeceği sırada kendisini tuttum, kaldırdım. Müsait bir yere oturtacakken çalılığın arasından bir kameranın ışının yandığını gördüm." İfadelerini kullanmıştı.

Karar çıktı

Kınay’ın şikayeti sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Mustafa A. hakkında, 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek' suçundan soruşturma başlatılırken, yapılan inceleme sonucu savcılık, suçun yasal unsurlarının oluşmadığına karar vererek, kameraman Mustafa A. hakkında kovuşturmaya yer olmadığını belirterek takipsizlik kararı verdi.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası