AKİT MENÜ

Gündem

Darbe imalı bildiriye imza atan Türker Ertürk'ün Lions Kulübü ile bağlantısı

Mason ve uzantısı Lions ve Rotary kulüplerine üye olmak ve bağlantı sağlamak yasak olmasın rağmen Türker Ertürk'ün, masonların görünen yüzü Lions Kulüpleri ile içli dışlı olduğu ortaya çıktı.

2021-04-12 00:40:57

 Yeniakit.com.tr 

104 amiral eskisinin hazırladığı darbe imalı gece yarısı bildirisinde imzası olan Türker Ertürk'ün, mason uzantısı Lionas Külüpleri ile içli dışlı olduğu ortaya çıktı. 

Altın Aslan Lions Kulübü'nün etkinliğine konuşmacı olarak katıldı

21 Eylül 2020 günü 'Dünya Barış Günü' kapsamında Altın Aslan Lions Kulübü'nde bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe davet edilen kişilerden birisi de darbe imalı bildiride imzası olan Türker Ertürk'tü. Ertürk'ün konuşmacı olarak katıldığı etkinliğin haberi de Lions Kulübü'nün resmi internet sayfasında paylaşıldı.

Çiftehavuzlar Lions Kulübü'nden teşekkür plaketi!

Türker Ertürk, Çiftehavuzlar Lions Kulübü'nün organize ettiği öğle yemeğine de katıldı. İstanbul Ataşehir'de düzenlenen öğle yemeğine, Ertürk ile birlikte, Emekli Genel Kurmay 2. Başkanı ve 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ergin Saygun da katıldı. Etkinlikte, Saygun ve Ertürk'e plaket takdim edildi. 

İfadesinde sağlık sorunlarını öne sürmüştü

Türker Ertürk'ün, gözaltına alındığında, sağlık sorunlarını öne sürerek, "63 yaşındayım. Uzatmanın gayri hukuki olduğunu söylemek istiyorum. Kaçma, delil karartma şüphem yok. Nezarethane koşulları hijyen değil. Covid olma ihtimalimiz çok yüksek." dediği öğrenilmişti. 

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası