AKİT MENÜ

Teknoloji

General Mobile Discovery Elite yoğun ilgi gördü

Ülkemizde büyük bir merakla beklenen General Mobile Discovery Elite akıllı telefonu kısa bir süre önce piyasaya çıkmasına rağmen yoğun ilgi gördü. İşte Elite'nin özellikleri ve fiyatı...

Son zamanlarda bir akıllı telefon almayı düşündüyseniz, General Mobile'ın Discovery isimli cihazını elbet duymuşsunuzdur. Ülkemizde oldukça yüksek satış rakamları yakalamayı başaran ve hala da iyi satışlar yapan General Mobile Discovery, bu başarısını ise üst seviye özellikleri uygun fiyatla birleştirmesine borçluydu. Şimdi ise şirket aynı stratejide daha önce detayları sızan yeni bir akıllı telefon geliştirdi.

General Mobile Discovery Elite isimli bu akıllı telefon da oldukça sağlam özelliklere sahip. Belirtilene göre bu cihazda, 5.5 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekran, 2.2 GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 16 MP LED flaşlı kamera, 3 GB RAM ve 2500 mAh batarya gibi özellikler mevcut.

Öte yandan bu cihaz, geçtiğimiz günlerde ülkemizde düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldır. Fiyatına gelecek olursak, cihazın ön sipariş fiyatı Telpa Market'e göre KDV dahil 1.299,00 TL olarak belirlenmiş.

Yorumlara Git

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi

PKK/KCK Avustralya yapılanmasında yer alıyordu! Çiğdem Aslan MİT havaalanında paketledi

Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin personel alınacak