AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Etli yemek tarifleri | Çoban kavurma nasıl yapılır?

Kuşbaşı etle hangi yemekler yapılır? Akşama kırmızı etli bir yemek pişirmek isteyenler 'Et yemeği tarifleri' konusunu araştırıyor. Peki, çoban kavurma nasıl yapılır? Tam ölçülü çoban kavurma tarifi

Et yemeği pişirmek isteyenler hem kolay hem de leziz tarifleri araştırıyor. İşte, çoban kavurma tarifi

Çoban kavurma tarifi

Malzemeler: 1 adet soğan 1 kilo kuşbaşı et 4-5 adet yeşil biber 1-2 diş sarımsak 4 adet domates 1 tatlı kaşığı domates salçası Tuz Karabiber Kekik Kırmızı toz biber Kimyon 1 su bardağı sıcak su 1 yemek kaşığı tereyağı 4 yemek kaşığı sıvı yağ

Çoban kavurma nasıl yapılır?

Öncelikle etleri tencereye alın. Tencerenin kapağını kısıp kısık ateşte etleri pişmeye bırakın.

Et suyunu salım çekince tencereye sıvı yağı ve tereyağını ekleyip kavurun.

Soğan, sarımsak ve biberleri ekleyip kavurmayı sürdürün.

Domates, salça ve baharatları ilave edin.

Sıcak suyu ekleyip tencerenin kapağını kapatın.

Etleriniz suyunu hızlı çekerse bir miktar dana sıcak su ekleyebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Yorumlara Git

Gülben Ergen’in tesettür rahatsızlığı Destici’yi de sinirlendirdi: O ahlaksızı halaya sokmamaları gerekirdi Bunlar bizden değil !

Üsküdar’ın imamları yok, kilise yöneticileri var! Twerk kursu ve Noel çarşısından sonra CHP’li Dedetaş’tan bir skandal daha

Güllü’nün otopsi raporu tamamlandı! Prof. Kök detayları açıkladı

Hamas yeni liderini seçmeye hazırlanıyor: Haniyye ve Sinvar sonrası...

Esed üyeleri, Suriye’ye gizlice sızarken enselendi: Baas rejimi durmuyor