AKİT MENÜ

Gündem

75'lik dededen Erdoğan'a: Sakın Cumhurbaşkanı olma!

Gazetemizin bugünkü Okur Postası sayfasında yayımlanan yazısında Başbakan Erdoğan'a seslenen ve Cumhurbaşkanı olmamasını isteyen 75 yaşındaki Osman Soygenç, "Senin Türkiye’ye noksansız hizmetin, elbette bu makamınla olur. Cumhurbaşkanlığı, yapılan hizmetleri kabul edip etmeme yeri. Oraya gelirsen, eyvah, eyvah, eyvahlar olur Türkiye’mize..." ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

Selamun Aleyküm Recep Tayyip Erdoğan!
Sayın Başbakan; ben bir köylüyüm, 75 yaşındayım, tahsilim ilkokul. Bunları yazmam milletimizin yüzde 80’i hemen hemen her bakımdan benim gibidir. Milletin önüne çıktığınızdan bu yana, bu çoğunluğun görüşü tüm dünya insanlığının dikkatini çekmektedir, şahsınızda!

Böylesine bir millete ne gözlerle bakıp, hiç ayırımsız 90 senedir idarecileri tarafından ruhunun, kanını, inancının tam aksi, baskılarla ezildiği halde! Bugün görüldüğü cevher madeni ile, düşmanlarını çok ama çok düşündürmektedir. Elbette bu gerçeklere dikkat çekilmesinin sebebi, bu millete ahmak, anlamaz gözü ile bakanlar, malumluklarının garabetini gözler önüne koymuşlardır.

Bugüne kadar, kanına yakışmayacak konuyu konuşmadın. Bu grup toplantısında dedin ki, “Milletimiz sandıkta, paralel yapı ile mücadele talimatı verdi. Vatana ihanet eden yapı tasfiye edilip, yargıya hesap verecek. Uluslararası bağlarını ve ekonomik faaliyetlerini ele alacağız.”

Senin bildiklerini biz millet de bildiğimiz için, şahsında yoğunlaşmışız. Bunu görmek istemeyenler elbette senden başkaları olabilir. Millet görüyor ve biliyor. Türkiye’nin düşmanlarının korkuları, senin varlığın, Türkiye’yi ellerinden çıkaracaktır. Senin Türkiye’ye noksansız hizmetin, elbette bu makamınla olur. Cumhurbaşkanlığı, yapılan hizmetleri kabul edip etmeme yeri. Oraya gelirsen, eyvah, eyvah, eyvahlar olur Türkiye’mize. Ha bu yaptıkların da gözünün önünde, tabii ki malumlar tarafından tahrip olur. Elbette bunu bilirsin de, demeden yüreğim sabır etmiyor. Hata mı?

Sen o istirahat makamına geçtiğinde, AK Parti’nin tabelaları da kalmaz. Bu millet bu partiye değil Recep Tayyip Erdoğan’a oy veriyor. İşte kamu oyunu yoklayın. Hizmetlerini kendi elinle yakman olur.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakan! Sizin gibi müstesna bir şahsın böyle bir hatayı yapacağınızı sanmıyorum da, yürek işte.
Sağlıklar diler, gözlerinizden öperim.

• Osman Soygenç / Akit Gazetesi Okur Postası

Yorumlara Git

Otomobil alıp satacaklar aman dikkat: 27 Eylül'den itibaren zorunlu olacak! İşte 10 soruda Güvenli Ödeme Sistemi

Laikçi baskıya boyun eğildi! Yusuf Ziya Gümüşel Hoca’ya hapis zulmü

Tekgıda-İş’ten Sendika Terörü… Sendikacılar, herkese küfür ve tehdit yağdırdı

Sinan Ateş'i kim öldürdü? Bilirkişi raporu ortaya çıktı

İsrailli işgalciler Lübnan topraklarına da göz koydu! Zaten yapıyorlardı resmi olarak ta duyurdular