AKİT MENÜ

Gündem

Gülenist çete PKK tezlerini bile savunabilir

Sözde Ermeni soykırımını savunan Ermeni lobilerine ve ABD’li senatörlere destek veren paralel yapıya tepkiler dinmiyor. Yabancı ülke temsilciliklerine mektup yazarak, Türkiye’yi dünyaya şikâyet eden paralel yapının ihanetine AK Partililer sert çıktı.

2014-04-17 00:11:11

RAMAZAN ALKAN / ANKARA - Sözde Ermeni soykırımını savunan Ermeni lobilerine ve ABD’li senatörlere destek veren paralel yapıya tepkiler dinmiyor. Yabancı ülke temsilciliklerine mektup yazarak, Türkiye’yi dünyaya şikâyet eden paralel yapının ihanetine AK Partililer sert çıktı.

BAĞIŞ PARALARI TÜRKİYE DÜŞMANLARINA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Twitter hesabından Gülen Cemaati’ne ağır eleştiriler yöneltti. “Paralel yapının ABD’deki derneği, yabancı ülke temsilciliklerine mektup yazarak, ‘Türkiye’de demokrasi tehlikede’ demiş” diyen Kapusuz ihaneti şöyle anlattı: “İhaneti öyle bir boyuta ulaştırmışlar ki ‘Sözde Ermeni soykırımı’ yasa tasarısını hazırlayan ABD’li Senatör’e 6 yıldır bağış yapıyorlarmış. Evet, ABD’de paralel yapının bir lobisi var ama bu lobi tıpkı İsrail ve Ermeni lobisi gibi Türkiye’nin aleyhine çalışıyor. Türkiye’de milli duygulara vurgu yaparak bağış toplayan paralel yapı, bu paraları dışarıda Türkiye aleyhine propaganda için kullanıyor.”

“GÜLEN ÇETESİNİN TEK İDEALLERİ HOCALARI”

AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı Akit’e yaptığı açıklamada, paralel yapının Türkiye ve İslam için hassasiyet taşımadığını söyledi. “Tek dertleri kendi çıkarlarını korumak” diyen Bağlı, sözde Ermeni soykırımına Gülen Cemaati’nin destek vermesine şaşırmadığını belirtti. Türkiye’nin bu ve benzeri yapılardan mutlak surette kurtulması gerektiğini dile getiren tecrübeli siyasetçi Mazhar Bağlı şöyle konuştu: “Bu tür mekanizma, herhangi bir kurala bağlı olmaksızın her anlamda ülkeler ve toplumlar için sosyolojik olarak büyük tehdit oluşturur. Gülen örgütü gibi yapılar, ülkeleri fesada uğratma amacı içerisinde olabilirler. Bugün Türkiye aleyhine tezleri savunuyorlar. Çünkü Türkiye’deki iktidar onlar için düşman. Yarın Ermeniler aleyhine tezleri savunabilirler. Başka bir gün bu yapı terör örgütü PKK’yı ve onun tezlerini savunabilecek duruma gelebilir. Çünkü onlar için çıkarları ve hocaları ön plandadır. Türkiye ise ikinci plandadır.”

“PARALEL YAPININ AĞABABASI SİYONİSTLERDİR”

Kültürel Genetik Araştırmaları Düşünce ve Teshiş Platformu Onursal Başkanı Deniz Şar ise, paralel yapının ABD’de Siyonların güdümünde hareket ettiğini ve onlarla birlikte sözde Ermeni soykırımına destek verdiğini söyledi. Paralel yapının sözde soykırım iddialarını ABD Senatosu Dış İlişkiler Komisyonu’nda geçirebilecek kadar güçlü olmadığını vurgulayan Şar, “Paralel yapının ABD’deki sözde Ermeni soykırımı destekçilerine bağışta bulunduğu ispatlandı. Gülen Cemaati’nin soykırımın olduğuna inanan senatörlere destek vermesinin arkasında paralel yapıyla birlikte Siyon lobisi de var. Zaten paralelcilerin ağababası Siyonistlerdir. Paralelin gücü o tasarıyı oradan geçirmeye yetmez. Paralel yapı orada Neoconların peşine takılmış durumda. Tasarının geçmesinde de beraber çalışmış gözüküyorlar. Türkiye ne zaman İsrail ile ters düşse birileri ABD’de sözde Ermeni soykırımını gündeme getirir” dedi.

Yorumlara Git

Otomobil alıp satacaklar aman dikkat: 27 Eylül'den itibaren zorunlu olacak! İşte 10 soruda Güvenli Ödeme Sistemi

Laikçi baskıya boyun eğildi! Yusuf Ziya Gümüşel Hoca’ya hapis zulmü

Tekgıda-İş’ten Sendika Terörü… Sendikacılar, herkese küfür ve tehdit yağdırdı

Sinan Ateş'i kim öldürdü? Bilirkişi raporu ortaya çıktı

İsrailli işgalciler Lübnan topraklarına da göz koydu! Zaten yapıyorlardı resmi olarak ta duyurdular