AKİT MENÜ

Gündem

Utanmadan bunu da yaptılar! CHP din görevlilerinin oyuna talip oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesindeki dini hizmetleri ve bu hizmetleri gerçekleştiren din görevlilerini her fırsatta hedef alan CHP, bugün ise din görevlilerinin oyuna talip oldu. Sol medyada Diyanetle ilgili art niyetli yapılan haberlerden utanmayan CHP'li Ağbaba'nın paylaşımı CHP'nin riyakarlığını gözler önüne serdi.

2021-09-30 02:20:07

 yeniakit.com.tr 

Her seçim öncesinde, maske takarak dindar insanların oyuna talip olan CHP, son adımı ile 'pes' dedirtti.

Muhalefetin 'diyanet' riyakarlığı

Özellikle son günlerde, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı, resmi açılışlarda yaptığı 'dua' üzerinden hedef alan, her fırsatta inançlı insanlara hizmet veren Diyanet'i verdiği fetvalardan, sunduğu hizmetlere kadar her alanda karalama kampanyası yürüten muhalefet riyakarlıkta son noktaya ulaştı.

Yıllardan beri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında kaybeden CHP'nin son kozu din adamlarını etkilemek oldu. Sol medyada hemen hemen her gün Diyanet'in bütçesine yönelik art niyetli haberlere rağmen, CHP'li Ağbaba utanmaz bir paylaşımda bulundu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan CHP Genel Başkanı Veli Ağbaba, "Din görevlileri erken seçimde oyunu 3600 Ek Gösterge için verecek! Din görevlileri 3600 Ek gösterge hakkını alacak!" dedi.

 

Yalan yanlış bilgilerle bulduğu her fırsatta Diyanet İşleri Başkanlığı'nı hedef alan Veli Ağbaba'nın din görevlilerinin oyuna talip olması, içinde bulundukları acziyeti gözler önüne serdi.

Yorumlara Git

Herkes Yunanistan diyor ama Türkler o Arap ülkesine kaçmaya başladı! 250 bin kişi...

Huzurevine füze isabet etti! Ölü ve çok sayıda yaralı var

Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi! Herkes Oosterwolde diyor ama ondan yıldız isme özel mesaj

Çay tiryakilerine kötü haber: Ölüme yol açıyor

İki yeni 'iPhone 16' modeli geliyor! Sızan tasarımda olay detay