AKİT MENÜ

Gündem

Menemende kan donduran köpek vahşeti!

İzmir Menemen'deki bir sitede dehşete düşüren pitbull vahşeti görüntülendi. Site sakinlerinin yetkililere defalarca şikayette bulunduğu pitbull köpekler, site içindeki bir keçiyi öldürdükten sonra yedi.

This browser does not support the video element.

 Yeniakit.com.tr 

İzmir Menemen'deki Yeşilpınar Mahallesi TOKİ evlerinde bir site sakini tarafından izin olmamasına rağmen beslenen pitbull köpekleri dehşet saçtı.

Dehşete düşüren görüntü!

Edinilen bilgilere göre, bir başka site sakini tarafından beslenen keçi, iki pitbull köpeği tarafından öldürüldükten sonra yendi. Dehşet anını amatör kameralarla kaydeden site sakinleri korku dolu anlar yaşadı.

Sitede sakinleri pitbull köpeği besleyen komşularını defalarca şikayet etse de bir sonuca ulaşamadı. Sitede yaşayanlar çocuklarını başıboş gezen pitbull köpekleri yüzünden yalnız başlarına dışarı çıkartamadıklarını belirtirken, "Çocuklarımızın başına bu köpekler yüzünden bir felaket gelirse bunun hesabını kime soracağız?" diyerek dert yandılar.

Genleri ile oynanarak laboratuvar ortamında üretildiği iddia edilen pitbull köpekleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit ederken, yetkililerin bu tehdide karşı kör, sağır ve dilsizi oynaması hayretle karşılanıyor.

Yorumlara Git

13 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden adama köylü kadınları işte böyle ders verdi! Saniye saniye görüntülendi

Gram altında 3. Dünya Savaşı bombası! İslam Memiş tarih verdi

CHP’li belediye O camiyi yapmayacağız! AK Parti’den açıklama “Biz Yapacağız”

‘Futbola rahatlık getirir’ diyerek duyurdular! Devrim olacak futbolda devrim… Dünya bu olayı konuşuyor!

Türkiye ile yapılan anlaşma Yunanistan'a bayram ettirdi! 'Ülkeye huzur getirdi' diyerek duyurdular