Kadın - Aile
Doğal antibiyotiği mutlaka kullanın
Eski çağlardan gelen şifalı bir bitki sarımsak, yemeklerin vazgeçilmezi olarak günümüze ulaşmıştır. Antibakteriyel özelliği olması nedeniyle her hastalığın tedavisinde ve yemeklerde kullanılır.
Eski çağlardan gelen şifalı bir bitki sarımsak, yemeklerin vazgeçilmezi olarak günümüze ulaşmıştır. Antibakteriyel özelliği olması nedeniyle her hastalığın tedavisinde ve yemeklerde kullanılır. Zengin bir vitamin ve mineral kaynağıdır. Çiğ ve pişmiş olarakta tüketebileceğimiz gibi her türlü et ve sebze yemeklerinde konulabiliyor. Saklama ömrü uzunluğu ve keskin kokusu vardır. Doğal antibiyotik olan sarımsağın faydaları;
Sarımsak bileşen açısından en yüksek değerlere sahip olan bir bitkidir bu nedenle tüketirken dikkatli davranılmalıdır. Vücudumuzun tepkimelerine göre sarımsağı orantılı bir şekilde kullanarak sağlıklı bir hayat yaşamak elimizde....