AKİT MENÜ

Teknoloji

Metin2 Pvp serverlerde görevleri

Metin2 pvp serverler'in karakteri geliştirdikten sonra oyuncu oyunda eğlenmek için görevleri yapmaya başlar ve bu eğlenceli görevlerden bir haber olan oyuncular görevleri öğrenip yapmaya başlayınca oyunun gerçek tadına varıyor.

2016-04-05 13:00:51

Bazen görev yaparak daha eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz çünkü her zaman günlük görevler değil etkinliklere özel görevler ortaya çıkıyor ve bu görevlerden daha çok ödül alınıyor bu da oyuncuyu sevindiriyor.Kolay [follow=http://www.pvp-serverlar.biz/]metin2 pvp serverler[/follow] olsa bile metin2 oyunu için görev yapmak eğlenceli olabilir.Daha önceden neden eğlenmiyorduk ? Daha öncekinde maksimum güce sahip olmadığınızdan dolayı görevler zor geliyordu bu durumda görevlerin sıkıcı hale gelmesine neden olurdu.Şimdi şu sitede :’’ [follow=http://www.pvp-serverlar.biz/]http://www.pvp-serverlar.biz[/follow]‘’  bulunan kolay metin2 pvp serverler oynayarak sizde dediklerimizi daha iyi anlayabilirsiniz.

Pvp  Serverlar da Seviye Atlamak

Pvp serverlar oynamaya başladıysanız kolay metin2 pvp serverler haricinde seviye atlamak pek karşınıza çıkmaz.99.seviye olarak oyuna başlayabilirsiniz bazı pvp server adreslerinde bu nedenden dolayı seviye atlama ile uğraşmazsınız.Bazı emek serverler de sizi seviye ile uğraştırmamak adına 99.seviye olarak oyuna başlatabilir.Seviye atlamak için av görevleri hem eğlenceli hem de kolayca seviye atlamanıza yardımcı olacaktır.Düzenli olarak yapıldığı zaman etkisini daha çok gösterir.Metin2 pvp içerisinde bir av görevine başladıysanız bu görev bitmeden diğer göreve geçilememektedir. Bu görevler sayesinde hem seviye atmak için EXP hem de Yang kazanılmaktadır. Ayrıca görev tamamlandığında ödül olarak bir de karakter için eşyalar verilmekte. Böylece oyuncu her seviyede bir sonraki seviyeye hazırlık yapmaya başlamış oluyor.

Pvp Serverler Neden Tanıtım Sitelerinde Yayınlanıyor ?

[follow=http://pvp-serverlar.biz/]Pvp serverler [/follow]bir şirket tarafından hazırlanmadığından dolayı reklam yapmaya yeterli güç bulunamayabilir. Bu durumda reklam yapabileceği ücretsiz olarak tanıtım siteleri bulunmakta. Bu tür tanıtım sitelerin de ücretli reklam alarak  tanıtımlar yapılabilir .Ancak bu konuda ücret ödemek istemeyenler için ücretsiz olarak tanıtım yapmasına izin verilir. Elbette ücretli ile ücretsiz arasında büyük oranda farklar olacaktır .Tanıtım siteleri ise birçok kullanıcının ziyaret ettiği bir alan olunca pvp serverlerin sahipleri bu tür tanıtım sitelerinde kendi pvp serverlerini tanıtarak oyuncuların pvp serverlerinden haberdar olmasını ve pvp serverlere gelmesini amaçlar.

Yorumlara Git

Göz göre göre çıkmamıştı: Ali Koç’un cebinden mi çıkacak Mourinho’nun cebinden mi? Kasıtlı bir girişim…

Bakan Yerlikaya’dan soruşturma iddialarına sert tepki: ‘Alçakça bir yalan’

Türkiye'den çok sert F-35 tepkisi: Bu kararı alırsanız isabetli olur

Türkiye'de 350 milyar dolarlık altın rezervi! Her yerden fışkırıyor ama çok büyük bir sıkıntı var

Neler çıkıyor neler! CHP'li vekilin arabasında rezalet yeni detaylar