AKİT MENÜ

Gündem

İsrail aşıklarına BÜYÜK ÖFKE!

Siyonist katil Peres’e övgüler yağdıran Yargıtay eski Başkanı Sami Selçuk’a ve haber bülteninde buna göz yumup hatta onaylayan Paralel Yapı’nın yayın organı STV’ye tepkiler çığ gibi...

2014-04-19 16:36:47

This browser does not support the video element.

NAİM TAŞBAŞI / İSTANBUL - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetiyle ters düştükten sonra İsrail taraftarlığını perçinleyen Fetullah Gülen Cemaati’nin kanalı, Siyonist Peres’e övgü yağdırıldı.

Eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk, Gülen Cemaati’ne ait Samanyolu Haber televizyonunda Başbakan Erdoğan’a hakaretler yağdırıp, Siyonist lider Şimon Peres’e övgüler düzdü. Söz konusu sözler karşısında sunucu Abdülkadir Abdülkadiroğlu’nun sessiz kalması, Gülen Cemaati’nin İsrail taraftarlığının tezahürü olarak yorumlandı.

YILDIRIM: PERES’LE SAYIN TAYYİP BEY’İ KARŞILAŞTIRMAK DENSİZLİKTİR

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘one minute’ diyerek, İslam dünyasına moral kaynağı olduğunu ve katilleri titrettiğini söyledi.Müslümanların bu kazanımından rahatsız olan Türkiye’nin içerisindeki birtakım işbirlikçi zihniyetlerin, bu kazanımları kaybettirmek için Şimon Peres’i övdürerek, kanallarına taşıdıklarını da belirten Yıldırım,“İslam dünyasındaki vicdan sahipleri bu konudaki gerçeği bilmektedir. Şimon Peres’in birikimi, kültürü, entelektüel yapısı hiçbir zaman cevaz verdiği ve bizzat kendisinin de işlediği suçları örtemeyecektir. Peres’le Sayın Tayyip Bey’in birikimini ve kültürünü karşılaştırmak bile bir densizliktir. Çünkü Peres’in birikimi ve kültürü kendisini katilliğe yöneltiyor, Tayyip Beyin birikimi ve kültürü de dünyaya hakkı ve adaleti mesaj olarak sunuyor” dedi.

ÖZDAĞ: DESTİNİN İÇERİSİNDE NE VARSA DIŞINA DA O SIZARMIŞ

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ da,Sami Selçuk’un kendisini deşifre ettiğini belirterek, “İnsanların kendilerini uzun süre saklayabilirler ama sonsuza dek saklayamazlar. Bu bir zihniyet kodudur. Bir insan düşünün ki, düne kadar ‘aydınım’ diyor, ‘entelektüelim’ diye geçiniyor” ifadelerini kullandı.

“Böyle bir insanın İsrail’in Türkiye üzerindeki hayallerini bilmemesi mümkün değil, Sayın Başbakan’a olan düşmanlıklarını bilmemesi mümkün değil, Mavi Marmara’yı bilmemesi mümkün değil. Tüm bunlar ortadayken kalkıp Şimon Peres’e övgüler dizmesi ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı da küçümsemeye çalışması, kendisinin düşük profilini gösteriyor” diyen Selçuk Özdağ, “Destinin içerisinde ne varsa dışına da o sızarmış. Millet aydın geçinenlerle gerçek aydınları bir birinden ayırt edebilecek tadar tarihi şuuru ve feraseti vardır. Sami Selçuk’u kınıyorum. Kendisini Başbakanımızdan, halkımızdan ve Türkiye Cumhuriyeti’nden özür dilemeye davet ediyorum” dedi.

“ERDOĞAN HIRÇIN, PERES KİBAR VE KÜLTÜRLÜ”

Başbakan Erdoğan’ın Siyonist İsrail’den muzdarip Filistin halkı için İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’e yönelik söylediği “one minute” sözünü küçümseyen Sami Selçuk, bu olayı tasvip etmediğini söylemişti.

Sami Selçuk, Samanyolu’nda densizce ifadeler kullanmıştı

Önceki gün Samanyolu Haber Ankara temsilcisi Abdullah Abdülkadiroğlu’na konuk olan Yargıtay eski Başkanı Sami Selçuk, Başbakan Erdoğan’ın Davos’ta katil Şimon Peres’e söylediği “one minute” tepkisini kendince küçümseyen ifadeler kulanmıştı.

Şimon Peres’e övgüler düzen ve Başbakan’a hakaret eden Selçuk, “Erdoğan o konuşmayı niçin yaptığını biliyorum. Karşısındaki adam çok dolu bir adam. Onunla başa çıkamadığı için one minute deyip hırçınlaştı. Şimon Peres çok deneyimli, kültürlü bir adam. Usta, kibar bir adam. Başbakan ona karşı direnemediği için böyle bir hamle yaptı” şeklinde küstahça açıklamalarda bulunmuştu.

Sami Selçuk’un katil Peres’i öven sözlerine, Gülen medyasının Hacı sıfatlı programcısı Abdülkadir Abdülkadiroğlu sessiz kalıp onaylamış ve bu durum büyük tepkilere yol açmıştı.

Yorumlara Git

Otomobil alıp satacaklar aman dikkat: 27 Eylül'den itibaren zorunlu olacak! İşte 10 soruda Güvenli Ödeme Sistemi

Laikçi baskıya boyun eğildi! Yusuf Ziya Gümüşel Hoca’ya hapis zulmü

Tekgıda-İş’ten Sendika Terörü… Sendikacılar, herkese küfür ve tehdit yağdırdı

Sinan Ateş'i kim öldürdü? Bilirkişi raporu ortaya çıktı

İsrailli işgalciler Lübnan topraklarına da göz koydu! Zaten yapıyorlardı resmi olarak ta duyurdular