AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Turşu kavurması tarifi, nasıl yapılır?

Koronavirüs enfeksiyonu, mevsimsel hastalıklar derken bağışıklık sisteminin güçlü olması her zamankinden çok çok daha önemli. Lezzetli olduğu kadar bağışıklığı güçlendirmeye katkı sağlamasıyla da öne çıkan besinlerden turşuya sofralarda daha fazla yer açın.

Güncelleme Tarihi:

Karadeniz’in vazgeçilmez lezzetli mezelerinden. Çay saatlerinde ikram edebilirsiniz ya da yemeklerin yanında tüketebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Malzemeler Karışık turşu 2 adet orta boy soğan 2-3 kaşık sıvı yağ Tuz

Yapılışı

Turşuyu öncelikle yıkıyoruz. Daha sonra ufak parçalar olacak şekilde doğruyoruz. 2 adet soğanımızı doğrayıp yağ koyduğumuz tenceremiz de kavuruyoruz. Pembeleşen soğanların üzerine doğradığımız turşumuzu ilave ediyoruz. Yaklaşık 20 dakika kısık ateşte kavuruyoruz. Afiyet olsun.

 

 

 

Yorumlara Git

AB’ye uyarı: NATO’dan ayrı yol, Avrupa’ya zarar verir

Yalan makinesi Sözcü ve Cumhuriyet fena yakalandı! Bir yanda 455 bin konut, bir yanda ihanette pişti

İstanbul Esenyurt'ta otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var

Sen misin yolsuzluk zanlılarını savunan! Vatandaşlardan CHP’nin Emir’ine çok fena kapak!

İran'dan İsrail'e Somaliland tepkisi